IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2022, 07:27   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2023 Chevrolet Trax resmen karşımızda!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2023 Chevrolet Trax, tamamen yenilenmiş bir crossover olarak geliyor. Mevcut araçtan biraz daha büyük olan ve çok daha fazla teknolojiyi bünyesinde barındıran yeni model, 2023 yılının bahar aylarında ABD'de satışa sunulacak. Kendisinin fiyatlandırması ise 22.590 dolar olarak belirlendi.

Yeni Trax, mevcut Blazer'dan çeşitli stil ipuçlarını alarak karşımıza çıkıyor. Aşağıdaki fotoğraf galerisinden de inceleyebileceğiniz üzere, kaputun kenarındaki yanan farlar ve alt yüzdeki açıklık bu söylediğimize en büyük örnek diyebiliriz. Ayriyeten hatırlatmak isteriz ki bu model, ana lambaları uzak köşelere yerleştiren bölünmüş farlara da sahip.

Chevy, yeni Trax'ı beş donanım seviyesinde sunuyor ve bunlar LS, 1RS, LT, 2RS ve Activ olarak adlandırılıyor. RS sınıfları, revize edilmiş bir ızgaraya ve farklı gövde kaplamasını alarak geliyorlar. Activ ise titanyum krom kaplama ve sahte arka koruma plakası ile çeşitli vurgular alıyor.

Marka, yeni Trax'dan bahsederken, "bir kompakt otomobilin pratikliğini ve bir SUV'nin faydasını" vurguluyor. Aracın bileşenleri mevcut Trailblaizer ile paylaşılıyor. Trax'ın uzun aks aralığı artık Trailblazer için 2.7 ve 2.6 metre olarak belirlendi. Trailblazer'ın toplam uzunluğu olan 4.41 metre ile karşılaştırıldığı zaman, Trax'ın uzunluğu 4.54 metre olarak ölçülüyor.

Chevrolet, 2023 Trax ve Trailblazer arasında ortalama 5.000 ABD doları işlem fiyatı farkı görüyor. Bunun en büyük nedeni, Trailblazer'ın Trax'ta bulunmayan dört tekerlekten çekiş sistemi gibi özellikler sunması diyebiliriz. 2023 Trax, 139 beygir gücü ve 220 Nm tork üreten 1.2 litrelik turboşarjlı sıralı üç silindirli bir motor ile karşımıza çıkıyor. Dört tekerlekten çekiş ise mevcut değil.

İlginçtir ki mevcut Trax, 157 beygir gücü ve 239 Nm tork üreten 1.4 litrelik turboşarjlı dört silindire sahipti. Chevy, daha az güce ve torka sahip olmasına rağmen, 2023 Trax'in 0-100 km/sa hızlanmasını 8.6 saniyede yapabildiğini söylüyor ki bu da mevcut modelden yaklaşık bir saniye daha hızlı olması anlamına geliyor. Bütün bunların yanında aracın yakıt ekonomisi de artık daha iyi. Şirket, bahsi geçen iyileştirmelerin "malzemelerin daha iyi kullanılması" ve "tüm platformun optimize edilmesi" sebebiyle yapıldığını ifade ediyor.

Bu güzellik, iç mekan söz konusu olunca birçok standart teknoloji alıyor. LS ve 1RS sınıflarında 8.0 inçlik diyagonal bir bilgi-eğlence ekranı bulunurken; LT, 2RS ve Activ, bunu 11 inç diyagonal ekrana yükseltiyor. Daha yüksek donanımlarda ayriyeten ısıtmalı koltuklar, uzaktan çalıştırma, kablosuz telefon şarjı ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler yer alıyor. Tüm modellerin bir ortak noktası var ki o da hepsinde aktif gürültü engelleme bulunması.

Son olarak standart güvenlik teknolojisi paketinden bahsedecek olursak; otomatik acil frenleme, ön yaya frenleme, şerit tutma yardımı, ileri çarpışma uyarısı, otomatik uzun farlar ve takip mesafesi göstergesinin yer aldığını söyleyebiliriz. İsteğe bağlı yükseltmeler arasında ise uyarlanabilir hız sabitleyici, kör bölge izlemeli şerit değiştirme uyarısı, arka çapraz trafik uyarısı ve arka park yardımı yer alıyor.

motors 1

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ekim 2022, 08:25   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2023 Chevrolet Trax resmen karşımızda!




Guzelmis , siyahi yada beyazi guzel olur

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Ekim 2022, 10:25   #3
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2023 Chevrolet Trax resmen karşımızda!




Çok vahşi duruyor

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google yeni hizmeti Views ile karşımızda! hayLaz Google 0 01 Ağustos 2013 13:01
CHEVROLET'YE NCAP ÖDÜLÜ - Chevrolet'nin Trax'ı Euro NCAP aldı Sevda Otomobil Haberleri 0 28 Haziran 2013 19:37
Chevrolet Trax 2013 inceleme AngeLus Otomobil Haberleri 5 03 Ekim 2012 17:34