IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2024, 23:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PS5 için "The Last of Us Part II" remastered yükseltmesi




Naughty Dog, PS5 kullanıcıları için The Last of Us Part II Remastered yükseltme ayrıntılarını paylaştı. 19 Ocak'ta yeniden oynamak isteyenler için basit bir yükseltme yolu sunuluyor.
Naughty Dog, PS5 kullanıcılarına yönelik The Last of Us Part II Remastered sürümü için yükseltme yolunun ayrıntılarını paylaştı. Bu güncelleme, oyunun hayranlarının merakla beklediği ve yeniden oynamak isteyen deneyimli oyuncular için nasıl işleyeceğine dair önemli bilgiler içeriyor. Geliştiriciler, format tercihlerine göre özetlenen gerekli adımları tweetledi.
PS5'te The Last of Us Part II Remastered İçin Naughty Dog'dan Yükseltme Detayları

Dijital oyuncular için süreç oldukça basit: Eğer temel oyuna sahipseniz, 19 Ocak'ta PlayStation Store'u ziyaret ederek, devam etmek için £8 / $10 (ülkeye özgü fiyatlar farklılık gösterebilir) ödeyerek yükseltmeyi satın alabilirsiniz. PS4 disk sürümüne sahip olanlar için ise, oyunu PS5'te oynamak için diski konsollarına yerleştirmeleri gerekiyor. Bu işlem, doğal olarak bir disk sürücüsüne ihtiyaç duyuyor. Naughty Dog ayrıca, oyuncu kayıtlarının Remastered sürüme aktarılabileceğini, bu sayede oyuncuların kaldıkları yerden devam edebileceklerini doğruladı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu bilgiler, The Last of Us Part II'nin tutkunlarını heyecanlandırırken, PS5 kullanıcılarının bu karanlık destanı yüksek çözünürlüklü ve gelişmiş performans ile yeniden deneyimlemelerine olanak tanıyacak. Naughty Dog'un bu adımları, oyunun PS5'e özel Remastered sürümünü daha erişilebilir kılacak ve oyun severlere gelişmiş bir oyun deneyimi sunacak.


kaynak: merlininkazanı



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HDP'li Pervin Buldan, "hayır" oyu kullanılması için çağrı yaptığı tezkereye yanlışlıkla "evet" dedi! Müdahale gecikmedi YouMyCure Güncel ve Son Dakika Haberler 0 27 Ekim 2021 08:01
Doktorların çelişkili kararı! Karısını boğazından bıçaklayarak öldüren şahıs için önce "deli" sonra "akıllı" dediler Emre Güncel ve Son Dakika Haberler 0 04 Ağustos 2021 01:42
Tatilde "ödev" yerine "sosyal etkinlik" için proje başlatıldı NarÇiçeği Eğitim Haberleri 0 04 Şubat 2016 00:29