IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 21 Haziran 2025, 16:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
WB Games Yeniden Yapılandırıldı: Odakta 4 Dev Marka Olacak




WB Games baştan aşağı yeniden yapılandırıldı. Warner Bros.’un oyun departmanı, yeni bir rota çiziyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


WB Games yeni bir yapı ile tekrar kurgulanıyor. Warner Bros. Discovery’nin oyun bölümü, odağına dört büyük markayı alacak.

Yeniden yapılandırma kapsamında WB Games’in çalışmaları Harry Potter, Game of Thrones, Mortal Kombat ve DC Universe markaları üzerinden ilerletilecek.

Yeni yapılanma kapsamında üç önemli yönetici terfi etti. WB Games Montreal’in eski stüdyo başkanı Yves Lachance, Harry Potter ve Game of Thrones projelerinin geliştirme kısmından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı oldu.

NetherRealm’in eski yöneticisi Shaun Himmerick ise Mortal Kombat ve DC Universe projelerinin geliştirme sürecinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Daha önce WB Games New York’un başında bulunan Steven Flenory ise yayıncılık teknolojisi, müşteri hizmetleri, kalite kontrol ve kullanıcı araştırmaları gibi merkez teknolojilerden sorumlu kıdemli başkan yardımcılığına getirildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni WB Games Yapılanmasında Her Stüdyo, Bağlı Olduğu Marka Yönetimine Rapor Verecek

Artık WB Games altındaki tüm stüdyolar, geliştirdikleri oyunların ait olduğu markaya göre Lachance ya da Himmerick’e rapor verecek. Yeni planlamayla birlikte Avalanche Software tarafından geliştirildiği bildirilen yeni Hogwarts Legacy oyunu Lachance’e bağlıyken DC Universe temalı yeni bir oyun üzerinde çalıştığı tahmin edilen Rocksteady ise Himmerick’e rapor sunacak.

Üst düzeyde bu üç yönetici doğrudan Warner Bros.’un global dijital yayın ve oyunlardan sorumlu CEO’su JB Perrette’e bağlı olarak çalışacak.

“En Büyük Markaların Uzun Vadeli Planlarını Şekillendiriyoruz”

Variety’nin aktardığına göre JB Perrette, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimiz dünyanın en büyük markalarından bazılarına ev sahipliği yapıyor ve biz de Harry Potter, Game of Thrones, Mortal Kombat ve DC oyunlarının hayranlarını ve oyuncularını memnun edecek uzun vadeli planlar geliştirmek için ekip yapımızı optimize ediyoruz.”


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Perrette ayrıca, “Yves, Shaun ve Steven alanlarında kendilerini kanıtlamış, saygı duyulan liderler. Onlarla ve ekipleriyle birlikte bu markalar için mükemmel oyunlar geliştirmek için çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum,” ifadelerini kullandı.

Mali Gerileme Sonrası Radikal Karar Gecikmedi

Yılın başlarında Warner Bros., WB Games bölümü için “hayal kırıklığı” yaratan gelirler bildirildiğini doğrulamıştı. Bu durum, eski WB Games CEO’su David Haddad’ın, Suicide Squad: Kill the Justice League ve MultiVersus gibi oyunların başarısızlığının ardından şirketteki görevinden ayrılmasıyla sonuçlandı.

Ayrıca Warner Bros., Monolith Productions’ı, MultiVersus geliştiricisi Player First Games’i ve herhangi bir oyun yayınlama fırsatı bulamadan mobil oyun geliştirmek için kurulan San Diego Stüdyosu’nu da kapattı.

WB Games’in yeniden yapılandırılması, şirketin odağını yalnızca bu dört ana marka üzerine yoğunlaştırma kararının bir devamı olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Epic Games, Fortnite'ı 'Yeniden' Duyurdu Ramses Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Nisan 2014 22:31
Dil ve Tarih Kurumu yeniden yapılandırıldı KarakıZ Haber Arşivi 0 03 Kasım 2011 12:52
Karma Fighter S60 Games, symbian games, java games, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680 Hasanx Uygulamalar 0 07 Şubat 2010 12:16
Dimond Island S60 Games, symbian games, java games, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680 Hasanx Uygulamalar 0 07 Şubat 2010 12:12
Motor Shooter S60 Games, symbian games, java games, 6600, 6620, 6630, 6670 Hasanx Uygulamalar 0 07 Şubat 2010 12:11