IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 Temmuz 2025, 19:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Marvel Rivals 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Marvel ve NetEase, Marvel Rivals 3. Sezon: The Abyss Awakens’ın çıkış tarihini ve ayrıntılarını açıkladı. Yeni sezon 11 Temmuz tarihinde yayınlanacak ve kozmik güçlere sahip Phoenix, kadroya yeni oynanabilir kahraman olarak katılacak ve Klyntar: Celestial Husk haritası popüler kahraman nişancı oyununa eklenecek. Yeni sezon ayrıca yeni özellikler, özel etkinlikler ve karakterler arasında Takım Kurma etkinlikleri sunacak. Geliştiriciler bundan sonra Marvel Rivals’ın her iki ayda bir yeni bir sezon başlatacağını duyurdu.

Marvel Rivals 3. Sezon: The Abyss Awakens Yenilikleri

Bu Mozaik (Uzay) Zaman Çizelgesi’nde Phoenix ve Jean Grey birbirlerini tamamen kabul etmiş, galaksideki sakinlere yardım ederken evrende seyahat ediyorlardı. Öte yandan, Zaman Akışı Dolanıklığı gerçekleştiğinde Phoenix, bilinen evrenin ucunda korkunç bir karanlığın uyandığını hissetti. Phoenix, bu karanlığın birçok tanrıyı çoktan bozduğunu hissedebiliyordu ve çok uzakta olan kendisi bile zihninde keskin bir acı hissetti. Uykusunda onu yok etmek için Phoenix ve Jean, bu karanlığın bulunduğu uçuruma girmeye karar verdiler ve alevlerini kullanarak bu evrenin sorunlarının kökünü tamamen yaktılar. Phoenix, Marvel Rivals’da Düellocu tipi bir karakter olacak.

Yeni haritaya gelince, hikayeye göre Knull birden fazla Celestial’ı katletti. Başını kestiği ilk Celestial’ın kesik başı, çağlar boyunca Klyntar gezegeninden uzaklaşarak Knowhere’e dönüştü. Bu arada, gövde Klyntar’ın üzerindeki yörüngede kaldı ve Knull’un içerideki gücü ve dışarıdaki kozmosun güçleri tarafından yavaşça aşındı. Celestial Kalıntıları gökyüzünden düşerek Klyntar manzarasının bir parçası haline geldi.

Marvel Rivals ekibi 3. Sezon için yeni özellikler, savaş bileti ve sistem güncellemeleri ve dört yeni Takım Oluşturma ekliyor. Oyunun görev sistemi tamamen elden geçirilecek ve aksesuar sistemine yeni bir özelleştirme katmanı eklenecek. 3. Sezonun ikinci yarısında yepyeni bir rekabetçi mod yayınlanacak ve Blade kadroya katılacak. Ayrıca, 3. Sezondan itibaren doğrulanmış üniversite öğrencileri kostüm denemelerinin keyfini çıkaracak. Üniversite öğrencileri doğrulamayı tamamladıktan sonra 10 kostüme ve MVP’ye erişebilecek. Bu kostümler her sezon değişecek.

Marvel Rivals ayrıca 24-27 Temmuz tarihleri arasında özel kutlamalar, etkinlikler ve özel içeriklerle San Diego Comic-Con’a geri dönüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marvel Rivals Sezon 2: Hellfire Gala ile Emmo Frost ve Ultron Geliyor KoJiRo Oyun Dünyası 0 05 Nisan 2025 20:32
Marvel Rivals’a Fantastic Four Karakterleri Geliyor KoJiRo Oyun Dünyasından Son Haberler 0 04 Ocak 2025 09:39
Marvel’s Spider-Man 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Dünyasından Son Haberler 0 10 Haziran 2023 14:35
Netflix dizisi Stranger Things'in 4. sezon yayın tarihi açıklandı: 5. sezon final olacak CORDON BLEU Yabancı Diziler 7 17 Haziran 2022 21:41
DiRT 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı For Answers Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Şubat 2011 14:30