IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2010, 23:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Grand Tour Racing GT-R 400 | ULTRARIP YANLIZCA 50 MB ! | TAMAMEN DENENMISTIR





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Onlarca hiz canavari aracin, birbirinden zorlu pistlerde, tehlikeli cekismelerine sahne olur GT yarislari... Ulkemize cok fazla nufuz etmemis olsada meraklilar bilirler FIA'nin GT serisini. Onlarca hiz canavari aracin birbirinden zorlu pistlerde, tehlikeli cekismelerine sahne olur GT yarislari. SimBin'in gelistirdigi FIA GT Racing, bize cok gercekci bir sekilde GT dunyasinin kapilarini aciyor. Hazir olun artik kontrol bizde!


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Gercekcilige hazir misin? Oyunu calistirdiktan sonra ilk olarak, son yillarda iyice alistigimiz ,Profil yaratma ekraniyla karsilasiyoruz.. Ardindan ise karsimiza Arcade, Semi-Pro ve Simulation olmak uzere 3 mod secenegi geliyor. Buradaki seciminiz ile oyunun genel oynanabilirliginde koklu degisimler olacak. Arcade secerseniz, aracinizin yol tutusu oldukca basitlesirken, hasar almayacaksiniz. Semi-Pro'yu sectiginiz takdirde ise daha gercekci arac manevralari ve hasar sistemiyle tanisiyorsunuz. Simulation'da oyun gercekcilik adina en ust noktaya cikiyor. Aracinizi yolda tutmaktan hasar sistemine kadar tum ozellikler degisiyor. Boylelikle oynanistaki realite, gercek dunya ile rekabet edecek noktaya geliyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Arcade modu genel olarak, FIA GT Racing'in alistirma bolumu diyebiliriz. Fakat Semi-Pro ve Simulation'da oyunun karakteristiklerinin degismesi itibariyle, Arcade'de ogrendiklerinizin son derece kisitli bir bolumunu kullanabiliyorsunuz. Ayrica bu mod'da sampiyona mevcut degil. Eger bir oyuncu olarak hedefiniz mevcut yapimi simulasyonda kullanmaksa, alismaniz amaciyla uzun sure yari profesyonel seviyesinde oynamanizi tavsiye ederim. Aksi halde surus becerileriniz kesinlikle yeterli gelmeyecektir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Haftasonu yarisicak misin? Yaris seceneklerine geldigimizde Race Weekend bolumu icin bir bakima single race diyebiliriz. Tekli yaris modu olarak tasarlanan bolumde, ilk olarak 2 antrenman yarisini, elemeyi ve gercek yarista suruculugumuzu konusturuyoruz. Sampiyonaya tikladiginizda ise oyunun asil moduyla karsilasiyoruz. FIA'nin GT sezonunun orijinal siralamasina uygun olarak hazirlanan sampiyonada, lisansli araclar kullaniliyor. Dinamik iklim sartlariyla mucadele edecegimiz, birbirinden zorlu 10 parkuru, takimlarin gercek telemetri verileri ile asmaya calisacagiz. Yani uzun lafin kisasi yapimcilar gercekciligi hat safaya ulastirmak icin ellerinden geleni yapmislar.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Freni kullanmanin vakti geldi Oynanisa geldigimizde gercekcilik iddiasiyla piyasaya cikan GTR'in ne kadar basarili oldugunu goruyoruz. Yuksek hizda girdiginiz virajlardan cikisiniz cok farkli olacaktir. Karsimizdaki oyun NFS-Underground olmadigini belirtmek isterim. Fren kullanmadan, yuksek hizlarda viraj almak mumkun degil! Eger boyle bir niyetiniz varsa Underground oynamaya devam edin. GTR tam anlamiyla bir yaris simulasyonu! Piyasadaki diger oyunlar sayesinde, artik iyiden iyiye unuttugumuz fren tusunu yaris boyunca oldukca on planda kullacagiz. Aksi halde alamadigimiz bir virajin ardindan kendimizi kumla kapli zeminde buluyoruz! Buradan kurtulmakta ayri bir dert oluyor tabii. Araciniz patinaj ceke dursun, birde kontrol etmek guclesiyor. Siz butun bunlarla ugrasirken, siralamadaki yeriniz iyiden iyiye gerilemeye devam ediyor haliyle. Bu tur sahnelerle karsilasmak istemiyorsaniz, fren tusunu cok aktif kullanmalisiniz. Hemde suana dek hic bir yaris oyununda kullanmadiginiz kadar.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Cogunlukla F1 oyunlarinda karsilastigimiz surus destek sistemi, mevcut yapimda da bulunuyor. Bu sistem sayesinde henuz baslangic seviyesindeki oyunculara, virajlara girerken, yapay zeka yardim ediyor ve yoldan cikmanizin bir nebze de olsun onune geciliyor. Oyunda hiziniz arttikca araclarin yol tutuslari size guvensizlik veriyor. Eger yuksek hizda cevrenizde bulunan herhangi bir araca carparsaniz, kolay kolay toparlayamayacaginiz muhtemel. Diger oyunlardan alistigimizin aksine, bazen cok basit bir temas bile dengemizi alt ust edebiliyor ve solugu bariyerlerde alabiliyoruz. On kaputun altindan cikan duman ise cabasi. Tabii butun bunlar oyunun gercekcilik hanesine arti puan olarak yaziliyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Yapay zekaya baktigimizda genel olarak fena gorunmuyor. Onumuzdeki araclarin uzun muddet hata yapmadan yarismasi karsisinda umidinizi yitirmeyin. Yaris uzun. Elbet bir yerlerde hata yapacaklardir. Tabii bu arada sizinde minimum sorun yasamaniz gerekiyor. Onunuzdeki araci gecmek uzereyseniz, yapay zeka onunuzu kesmeye calisabiliyor. Hic degilse diger araclarda dusunen birseyler oldugunu hissediyorsunuz.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
GTR'nin hasar sistemi oldukca basarili hazirlanmis. Carpismanin siddetine gore aldiginiz hasar, aerodinamik yapidan ote aracinizin sistem fonksiyonlarina da zarar veriyor. Boylelikle parkurun bir kosesinde Ferrari 550 Maranello'nuzla kalabilirsiniz(!) Oyunda arac secimi yapmadan once takim seciyorsunuz. Yan yana siralanmis takimlarin kullandigi araclar altlarinda belirtilmis. Bunlar arasinda, Dodge Viper GTS-R, Lamborgini Murcieliago, Chevrolet Corvette C5-R, Ferrari 575 GTC, Porsche 911, Lotus Elise ve Seat Toledo gibi bilindik ve hizli araclar var. Her biri birer hiz canavari olarak tabir edilebilecek bu otomobiller, gayet ayrintili olarak oyuna aktarilmis. Bircok ayarini kurcalayabilecegimiz araclarin icerlerinde Motec ADL gostergesi bulunuyor!

Oyun kurulum oldukca basittir.

KURULUM:Rar'li dosya icinde
cikan"Grand Tour Racing GT-R 400" klasorun icindeki "unpack"adli dosyayi
tiklayin ve dosyalarin cikartilmasini bekleyiniz.
Cikartma bitince "GTR400"
klasoru icinde oyunu simgesini tiklayarak oyuna baslaya bilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
http://hotfile.com/dl/34080078/0b06446/Grand_Tour_Racing_GT-R_400.rar.html



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
PREMIUM DOWNLOAD PROGRAMI (RAPID SHARE,HOTFILE,NETLOAD,VS.) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PREMIUM LINK URETICI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
MSN,YAHOO VS HACK PROGRAM ARSIVI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GTA III ULTRA RIP 129 MB ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EASYRECOVERY FULL(VERI KURTARMA) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SANAL PARTNER OYUNU 18+ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] WIRELESS HACK PROGRAMI (7 PART) 600 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PRO EVOLUTION SOCCER 2010 ULTRA RIP 50 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] XP SP3 MUKEMMEL GORUNTU (DAHA KUSURSUZU CIKMADI) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] WIN 7+VISTA ULTIMATE ULTRA RIP 100 MB ! ( IMKANSIZI BASARDIK )[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DEYERI 10000 $ 'LIK PROGRAM ARSIVI TEK PAKETTE 140 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ANTI PORN ( FULL ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SIMS I ( GAME ) ULTRA RIP 50 MB ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 150 ADET SAG TIK OZELLIKLER EKLENTISI ( MUKEMMEL BISEY ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KLASOR VE DOSYA SIFRELEME PROGRAMI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] CD'DEN CALISAN XP ( TEK TIK KURULUM 150 MB ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


MercaN TeaM


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
400, 50, denenmistir, grand, gtr, mb, racing, tamamen, tour, ultrarip, yanlizca, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Canim Yanlizca Sevmek İstiyor SEni Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 28 Nisan 2010 16:22
Canim yanlizca sevmek İstİyor senİ .. Candy Aşk ve Sevgi Köşesi 0 11 Ocak 2010 04:56