IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By dreamy
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2011, 15:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Game of Thrones ve Kutu Tasarımı Ortaya Çıktı!




Atlus firmasının dağıtımını üstlendiği ve Cyanide Studios’un geliştirdiği Game of Thrones RPG oyunu için oyunun kutu tasarımı ortaya çıktı.

PC , Xbox 360 ve Playstation 3 platfromları için geliştirilen oyunumuzun kutu tasarımı aşağıda yer alıyor ;


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oyunhabercisi

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Kasım 2011, 15:27   #2
X
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Game of Thrones ve Kutu Tasarımı Ortaya Çıktı!




Icerik hakkinda da bilgi bekliyoruz, sahsen diziyi cok begenmistim oyunuda almak isterim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2011, 17:02   #3
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Game of Thrones ve Kutu Tasarımı Ortaya Çıktı!




Ateş ve Buzun Şarkısı'nın ilk kitabını yazdığında muhtemelen bugün bu kadar popüler ve getirili bir yapım olacağını düşünmüyordu. Elbette kitap o zaman da çok beğenilmişti ama içeriğindeki bazı özel konular yüzünden de epey eleştiri almıştı. Aldığı ödüllere rağmen asıl patlamayı ise 2011 yılında yaptı; Game of Thrones dizisiyle birlikte. Pek rastlanmayan bir durumdur, önce filmin-dizinin izlenip ardından kitabın okunması fakat dizisi bu kadar başarılı olunca her alanda büyük popülarite kazandı. Açıkçası ben de Taht Oyunları'nın hem kitaplarının, hem dizisinin sadık bir hayranı olduğumdan oyununu da merakla bekliyordum. A Game of Thrones: Genesis duyurulduğunda ise bu heyecanım bir nebze azaldı zira yapımcı firma son derece tecrübesizdi ve dişe tırnağa dokunur tek bir yapımları bile yoktu. Bu noktada kafama takılan soru ise; neden daha iyi bir yapımcı firmanın oyunun lisans haklarını almadığıydı. Zamanla oyun içi görseller de yayınlandıkça grafik konusunda pek birşey elde edemeyeceğimizi anladım fakat önemli olan "iç güzellik" diyerek çıktığında Genesis'i oynamaya karar verdim. Evet, A Game of Thrones: Genesis bizlerle ve biraz gecikmeli de olsa incelememizi nihayet yapabildik.

Konu Taht Oyunları olunca hemen akıllara kitabın muhteşem akıcılığı, yaratıcı hikayesi ve dizinin kurgusu geliyor ister istemez. Oyun ise Genesis isminden de anlaşılacağı üzere, A Game of Thrones'un köklerine doğru gidiyor. Yani, dizinin ve kitabın başladığı yer bir nevi oyunumuzun sonu. Genesis'de ana kahramanımız; Rhoyne'nin savaşçı kraliçesi Nymeria (Arya Stark'ın kurduna koyduğu isim de buradan geliyor). Senaryo parçalar halinde Robert Baratheon'un isyanına kadar ilerliyor. Spoiler vermemek adına daha fazla anlatmak istemiyorum ama kesinlikle çok zayıf kaldığını söyleyebilirim. Özellikle elde böylesine mükemmel bir hikaye varken, nasıl böyle bir oyun senaryosu çıkmış anlamak mümkün değil. Hikaye başarısız, üstüne hikaye anlatımı daha da başarısız. Ne olup bittiğini anlayamıyorsunuz, aldığınız bilgiler yetersiz. Sizi A Game of Thrones dünyasına kesinlikle sokamıyor. Yine de artı puan olarak oyuna A Game of Thrones ansiklopedisinin eklenmiş olmasını sayabiliriz. Tıpkı kitabın sonunda olduğu gibi, Genesis'de de buraya girip hanelere, önemli kişilere vesaire göz atıp bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Öncelikle, Genesis'in klasik strateji oyunlarına göre farklı bir bakış açısı sunduğunu belirtelim. Odaklandığımız nokta kesinlikle savaş değil ki zaten adı da ortada; "Taht Oyunları". Entrikalar, gizli antlaşmalar, müttefikler... Savaş arkaplandayken, diplomasi öne çıkıyor yani. Genesis'de klişe RTS'lerin aksine; "bina yap, asker bas" mantığı da yok. Başlangıçta tek bir haneniz var (aslında hep tek olarak kalmaya devam ediyor) ve diğer bölgelerin sahipleriyle anlaşarak ittifat kurmanız gerekiyor. Oyunun da genel seyri hep kurulan ittifaklar üzerinden ilerliyor zaten. Genesis'de üniteler Diplomasi Birimleri, Paralı Askerler ve Ordu olmak üzere üçe ayrılıyor. Hepsini detaylı olarak incelemekte yarar görüyorum çünkü "önemsiz" denilecek hiçbir birim bulunmuyor.

-Alıntı-



 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
Çıktı, game, kutu, ortaya, tasarımı, thrones, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merlin ortaya çıktı SuNSeT mIRC Scripting Sorunları 2 06 Aralık 2008 03:46