IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2011, 12:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ücretsiz CD-Key(Diablo 2 serisi, Starcraft serisi, Warcraft serisi)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Hala Diablo 2‘yi , Starcraft serisini ve Warcraft oyunlarını oynama şansını kaçırdıysanız.Sizlere bir fırsat sunuyoruz ve her hafta yapacağımız key dağıtımında bu oyunların içerisinden bir tane key vererek sizlere orjinal oyun sahibi yapıyoruz.
Bu sayede Battle.Net hesaplarınızdada oyun mevcut olmuş olacak hem bu oyunları internet üzerinden oynayıp , oyunu deneye bilirsiniz.Hemde Battle.net hesabınız ile Blizzard oyunlarının Betalarına kayıt yaptırabilirsiniz. ( Diablo 3 , World of Warcraft yenisi ve StarCraft II betaları gibi )
Her hafta farkı oyundan farklı keyler vereceğiz.
Her hafta Cumartesi günü Saat: 20:00‘da Facebook adresimizden ve sitemizden kazananların isimleri ve hangi oyundan CD-Key kazandıkları yazacak.
Her hafta farklı bir oyun ;
Her hafta Blizzard’ın oyunlarından bir demet oyun CD-Key’i vereceğiz.Bu CD-Keyler Orjinal ve Sıfır Key’lerdir.Battle.Net hesaplarınıza CD-Keyler ile oyununuzu ekleye bilir ve kendi Accountunuza oyunu sabitliye bilirsiniz.Böylelikle Accountunuzun içerisinde Blizzard oyununa sahip olma şansınız ve Blizzard oyunlarını Battle.net üzerinden oynama şansına sahip olabileceksiniz.
Bir hafta Diablo 2-Lod ve Diablo 2 serisi CD-key‘i dağıtıldığında , bir dahaki hafta StarCraft serisi CD-Key’i dağıtılacak her hafta farklı CD-Keyler ile kullanıcılarımıza Orjinal oyun dağıtacağız.
Bu haber ile beraber bu hafta başlanış bulunuyor ve 19.11.2012 tarihinde ilk keyler sonuçlar doğrultusunda sahiplerine verilecek.CD-keyler sahiplerine ulaştırıldıktan hemen sonra ikinci key dağıtımı o hafta başlamış olacak.
Sizlerde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız yapacağınız işlem gayet kolay ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Facebook Sayfasını beğenip gerekli habere yorum bırakıp, paylaşmak.
Sizlere daha sonradan Facebook üzerinden ulaşılıp CD-Key’iniz gönderilecek ve Sitede,Facebook’ta kazanan isimler paylaşılacak.
Kazanma şansınızı artırmak için ise ; Facebook haberlerine yorum ve paylaşım yapan arkadaşların şansı bir nepze göz önünde bulundurulacak.

Oyunhabercisi


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cdkeydiablo, serisi, starcraft, warcraft, Ücretsiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BMW 6 Serisi Coupé Afrodit Otomobil Haberleri 1 29 Ağustos 2011 04:50
Aşk Avatar Serisi YapraK Avatar ve Smiley 11 24 Mayıs 2009 11:57