IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2011, 11:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Team Ninja: "Dövüş Oyunları Yeterince Değişmedi"




Team Ninja'nın önde gelen isimlerinden birisi olan Yosuke Hayashi, gerçekleştirdiği bir röportajda dövüş oyunlarının durumuna ve geleceğine değindi:

"Tamamiyle dürüst olmak gerekirse, Dead or Alive 4'ün ardından gelecekte ne yapacağımız hakkında emin değildik. Yeni birşeyler üzerinde düşünmeye çalışıyorduk ancak devam oyunu hakkında hiçbir yeni fikir üretememiştik.

Bu süreçte Street Fighter IV'le tanıştık. Bu oyun sayesinde dövüş oyunları türü eski popülerliğini kazandı. Tüm çıkış yapan dövüş oyunlarını yakından takip ediyorduk ancak ortada yanlış bir durum vardı. Yenilenmiş grafiklerle harika duruyorlardı ve çekici online modları vardı ancak oynanış tarzı, yıllardır alışageldiğimiz aynılıkları taşıyordu. Değişen hiçbirşey yok."

Hayashi, bu durumun haliyle kendilerini tetiklediğini ve Dead or Alive 5'e daha uç noktadan bakarak dövüş arenalarından tutunda oyun içeriğine kadar farklı bir dövüş oyunu ortaya çıkarmaya çalıştıklarını açıkladı:


"Tür üzerinde nasıl değişikliklere gidebileceğimiz üzerine epey düşündük. Bir dövüş oyununa ne ekleyebilirdik ki ? Sonuçta ortaya bu fikir çıktı: 'dövüş eğlencesi'. Dead or Alive 5 her iki yönden de farklı. Basit ama derin içerikli bir dövüş oyunu (eğlencesi). Teknik açıdan hardcore bir dövüş oyunu olma çabasında değiliz. Oyunu oynayan hemen hemen her insanın keyif alabileceği ve aynı zamanda derinlik de bulabileceği bir yapım peşindeyiz. Yayınlanan 2. demoyu oynadıklarında, oyuncular " oyun eğlencesi derken ne demek istediklerimiz daha rahat anlayacaklar."

Team Ninja, türe getirmeye çalıştığı yenilikle hayli iddaalı görünüyor. Kim bilir, belki de bu tüm bir türü etkileyebilir.
Bölümsonucanavarı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dövüş oyunları yeterince değişmedi, ninja, team


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık