IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Riot Games Mart Ayında Türkiye'ye Açılıyor (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/454114-riot-games-mart-ayinda-turkiyeye-aciliyor.html)

KarakıZ 18 Şubat 2012 13:57

Riot Games Mart Ayında Türkiye'ye Açılıyor
 
Riot Games, Mart 2012’de Türkiye ofisinin açılacağını duyurdu. Türkiye ofisi, League of Legends oyununu Türkiye pazarına sunarak, hızla gelişmekte olan oyun sektörüne yerel bir ekiple destek vermeyi amaçlıyor.

Kişisel bilgisayarlarda en popüler oyunlardan biri olan League of Legends, PC oyunculuğunu ve oyun meraklılarının çevrimiçi oyunlara bakışını yeniden şekillendirdi. League of Legends oyununu geliştirip yayımlayan, Game Developer dergisinin ‘En İyi 30 Oyun Geliştirici’ listesinde yer alan ve ‘çevrimiçi oyun hizmeti’ alanında öncü bir firma olan Riot Games, hem sektördeki diğer firmaların (Game Developers Conference-Oyun Geliştiricileri Konferansı ‘En İyi Yeni Çevrimiçi Oyun’ ödülü) hem de dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncunun büyük beğenisini kazandı.

Riot Games’in Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlendirdiği Hasan Çolakoğlu, otuz yıla yakın bir süredir oyunlara gönül vermiş bir isim. On altı yıldır bilişim sektöründe yöneticilik yapan Çolakoğlu, son 9 yıldır aldığı görevlerle Türkiye’de ----- oyun sektörünün gelişimi için çalışıyor.

League of Legends, Riot Games’in ilk oyunu. Oyunun yayımlandığı ilk günden bu yana, çok oyunculu oturumlar halinde oynanan ve rakip takımlara karşı verilen mücadelelere katılan oyuncu sayısı ise, otuz milyonun üzerinde. Her gün dört milyonu aşkın oyuncu, League of Legends’ın sunduğu eğlencenin keyfine varıyor. Daha fazla bilgi için lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edin.

Riot Games Inc. Hakkında:
Riot Games doğrudan tüketiciye ulaşan kaliteli çevrimiçi oyunlar geliştiren ve yayımlayan bir firmadır. 2006 yılında kurulan şirket, Ekim 2009’da azılı oyun meraklılarını hedefleyerek piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu ile ücretsiz oyun pazarında geliştirici ve yayımcı olarak küresel bir lider konumuna gelmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net