IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2012, 13:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Riot Games Mart Ayında Türkiye'ye Açılıyor




Riot Games, Mart 2012’de Türkiye ofisinin açılacağını duyurdu. Türkiye ofisi, League of Legends oyununu Türkiye pazarına sunarak, hızla gelişmekte olan oyun sektörüne yerel bir ekiple destek vermeyi amaçlıyor.

Kişisel bilgisayarlarda en popüler oyunlardan biri olan League of Legends, PC oyunculuğunu ve oyun meraklılarının çevrimiçi oyunlara bakışını yeniden şekillendirdi. League of Legends oyununu geliştirip yayımlayan, Game Developer dergisinin ‘En İyi 30 Oyun Geliştirici’ listesinde yer alan ve ‘çevrimiçi oyun hizmeti’ alanında öncü bir firma olan Riot Games, hem sektördeki diğer firmaların (Game Developers Conference-Oyun Geliştiricileri Konferansı ‘En İyi Yeni Çevrimiçi Oyun’ ödülü) hem de dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncunun büyük beğenisini kazandı.

Riot Games’in Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlendirdiği Hasan Çolakoğlu, otuz yıla yakın bir süredir oyunlara gönül vermiş bir isim. On altı yıldır bilişim sektöründe yöneticilik yapan Çolakoğlu, son 9 yıldır aldığı görevlerle Türkiye’de ----- oyun sektörünün gelişimi için çalışıyor.

League of Legends, Riot Games’in ilk oyunu. Oyunun yayımlandığı ilk günden bu yana, çok oyunculu oturumlar halinde oynanan ve rakip takımlara karşı verilen mücadelelere katılan oyuncu sayısı ise, otuz milyonun üzerinde. Her gün dört milyonu aşkın oyuncu, League of Legends’ın sunduğu eğlencenin keyfine varıyor. Daha fazla bilgi için lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edin.

Riot Games Inc. Hakkında:
Riot Games doğrudan tüketiciye ulaşan kaliteli çevrimiçi oyunlar geliştiren ve yayımlayan bir firmadır. 2006 yılında kurulan şirket, Ekim 2009’da azılı oyun meraklılarını hedefleyerek piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu ile ücretsiz oyun pazarında geliştirici ve yayımcı olarak küresel bir lider konumuna gelmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edin.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açılıyor, ayında, games, mart, riot, türkiyeye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
EverQuest Mart Ayında Bedava Oluyor! KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Ocak 2012 15:42
Doctor Who: Eternity Clock Mart Ayında Geliyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Ocak 2012 10:07
Karma Fighter S60 Games, symbian games, java games, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680 Hasanx Uygulamalar 0 07 Şubat 2010 12:16
Dimond Island S60 Games, symbian games, java games, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680 Hasanx Uygulamalar 0 07 Şubat 2010 12:12