IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2012, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nintendo Direct 2012'de Öne Çıkan Tüm Haberler




Nintendo CEO'su Satoru Iwata'nın sunumunu gerçekleştirdiği Nintendo Direct isimli programda özellikle Nintendo 3DS adına pek çok duyuru gerçekleştirdi. İşte adım adım o duyurular.

Kid Icarus: Uprising

Super Smash Bros. yönetmeni tarafından yapımı tamamlanan oyunda öncelikle multiplayer modu hakkında görseller geldi. Dilerseniz yerel dilerseniz internet üzerinde oynayabildiğimiz modda siyah ve beyazlar olarak 2 takıma ayrılıyor ve birbirimizi alt etmeye çalışıyoruz. Ayrıca free-for-all modu da gösterildi. RPG öğeleri barındıran multiplayer modunda karakterlerimiz gibi silahlarımızı da geliştirebiliyoruz. Başarılı grafikler ve pek çok farklı silah beraberinde havada ve yerde büyük bir curcuna bizi bekliyor diyebilirim. Tanıtılan silahlar ve özel güçlerin çeşitliliği ve kişiselleştirilmesine bakıldığına oyunda geniş bir içeriğin yer aldığı gözüküyor. Silahlarınızın geliştirmesinde yardımcı olacak bazı parçalar StreetPass aracılığıyla verilecek. Kid Icarus: Uprising 6 AR kartı yanı sıra 3DS'inizi yerleştirebieceğiniz özel bir standla birlikte gelecek.

Kid Icarus: Uprising 23 martta Avrupada çıkacak!








Fire Emblem ( Serinin Yeni Oyunu)

Duyurulan Fire Emblem'in yeni oyunu daha dramatic bir hikaye işleyişine sahip olacak. Ayrıca oyunda DLC desteği yer alacak. Çıkışıyla birlikte Nintendo Pre-Paid kartları raflarda yer edecek. Fire Emblem 2012 yılında Avrupa raflarında yer edecek. Bu kartlarla oyunla riçin yayınlanan DLC'leri satın alabileceksiniz.Bu duyurunun hemen ardından Nintendo DS için gelecek olan Pokemon + Nobunaga oyunundan yeni bir ----- gösterildi. RPG öğeleriyle tanıdığımız Pokemon bu oyunda strateji türüne kaymış gözüküyor.

Mario Tennis Open

Japonyada 24 mayıs tarihinde rafları yer edecek oyun dokunmaktik ekranla etkileşimli bir oynanışa sahip olacak. Ayrıca oyunda online multiplayer mod da yer alacak.

Calcuobit

Futbol oyunlarına taktiksel ve daha çok Japon kültürüne yakın bir hava katan oyun en son olarak Gameboy Advance için 6 sene önce çıkmıştı. Kendi takımınızı oluşturabileceğiniz, ulusal ligde yer alabilceğiniz oyunda liderlik için online modda en güçlü rakiplerinizi alaşağı etmeniz gerekiyor. Oyun sıradan bir futboldan ziyade menajerlik öğelerine büyük önem veriyor.

Kingdom Hearts 3DS

Nintendo 3DS'in en önemli oyunlarından birisi olan Kingdom Hearts, Nintendo Direct'de yeni -----suyla gözükenlerdendi. Avrupada 2012 yılında çıkacak olan oyun AR Kart desteği ve Dream Eater isimli bir moda yer veriyor.

Run Factory 4

Nintendo platformlarıyla özdeşleşmiş bir diğer isim olan Rune Factory 4, tanıtım -----suyla birlikte 3DS için tanıtıldı. Çiftçilikle uğraşacağınız, evlenip yuva kurabileceğiniz ve yeni maceralara yelken açabileceğiniz

İndirilebilir Oyunlar

Denpa Ningen RPG

Nintendo 3DS kameraları sayesinde dilediğiniz her yerde oynayabileceğiniz oyun Pokemon tarzı bir RPG oyunu sunuyor. Etrafta uçuşan Mii benzeri karakterleri yakalayarak kendi takımınızı oluşturmaya çalışacaksınız. Eğer demodan sonra tam sürümü almak isterseniz, demo kayıtlarınız tam sürüme aktarılacak.

The Rolling Western




Sıradışı bir vahşi batı portresi çizen indirilebilir oyunda Dillon adında bir armadilloyu yönlendiryoruz. Ateşli silahlar dışında vücüdumuzu da silah olarak kullanabildiğimiz oyun Tower Defence türünde olacak. Oyun bu haftasonu Avrupa e-Shoplarda 9 paund fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Game Gear Oyunları

e-Shop'ta yer alan oyunlara değinen Iwata, SEGA'nın el konsolu Game Gear'da yer alan oyunların Virtual Console'da yer alacağını duyurdu.

Sega+ Capcom + Namco Bandai ???




Hiç bir görselin veya bilginin verilmediği ve yukarda ismi geçen 3 önemli yapımcının dahil olduğu bir Nintendo 3DS oyunu yapım aşamasında! Acaba ne olabilir?

Etrian Odyssey 4

Nintendo DS konsolunda hayat bulan Etrian Odyssey, yine size kendi zindan haritalarınızı çizme şansı veriyor. Üstelik 3D olarak! Etrian Odyssey 4 şu an için sadece Japonya'ya duyuruldu.

Dr. Kawashima Serisi - 3DS

Beyin egzersizlerine kaldığımız yerden devam! Nintendo DS'in ilgi çekici beyin jimnasik oyunu Nintendo 3DS için yeni sezonu başlatıyor. Bu oyunda oyunculara hafıza güçlendirme ve odaklanma konusunda yardımcı olacak dersler verecek.

Nintendo Letter Box isimli yeni bir uygulama duyuruldu. Nintendo tarafından gönderilen mektuplarda, Nintendo 3DS kullanıcılarını çeşitli hediyeler, indirilebilir içerikler ve süprizler bekliyor.



Haberimiz daha sonra görseller beraberinde güncellenecektir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çıkan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Grammy Ödülleri'nden Öne Çıkan Tırnaklar N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 15 Şubat 2012 11:04
Sega, GameBoy, Nintendo vee Super Nintendo 64 Oyunları Burada..Emu's+Roms!! KutsaL Uygulamalar 1 30 Haziran 2006 23:38