IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 15:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HWBOT’ta Yeni Rekor!




ASRock’ın X79 “Hız Aşırtma KRALI” Anakartı ile hız aşırtmada ileriye doğru yeni bir adım daha.. Dünya’nın önde gelen ilk 3 anakart markasından biri olan ASRock Inc., bugün gururla Intel’in Sandy Bridge E platformu Core i7 3960X işlemcisinin 5.4GHz’e hız aşırtıldığını ve ASRock’ın “Hızaşırtma Dahisi” anakartı Fatal1ty X79 Professional ile şu ana kadar erişilmiş en yüksek PCMark 05 sonucu olan 55334 puana ulaşıldığını açıkladı.

İsteyen herkesin serbestçe yüksek hız aşırtma sonuçlarını yükleyebildiği dünya çapında tanınan bir hız aşırtma derecelendirme organizasyonu olan HWBOT’un bildirdiğine göre Hong Kong’un ünlü bilişim medya kuruluşu HKEPC, 15 Nsan günü ASRock X79 Professional anakart, Sapphire 7970 Dual X VGA Cards, Corsair Dominator GT (CMGTX8) 4 x 2GB 2400Mhz hafıza ve RAID Array 8 x Corsair Force GT 120GB SSD’den oluşan konfigürasyonu ile en iyi PCMark05 skoru 55334’e erişti.

HKEPC hızaşırtma laboratuarı departmanı yöneticisi, Mad Tse “Bu büyük onur aynı zamanda ASRock’ın üstün RnD takımına ait. Geçen 3 günde 4 farklı ve değiştirilebilir BIOS versiyonunu bize sundukları için kendilerine teşekkür ederiz. Bu tip bir yüksek performanslı bir servis daha önce hiç almamıştık!” şeklinde görüşlerini belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ASRock Performans RnD Bölümü Müdürü William Yu ise "ASRock bu başyapıt hakkında çok heyecanlı! En iyi RAID performansı almak için, PCI Express veri dizisine göre optimize edilmiş özel bir BIOS hazırlandı. BIOS ayrıca CPU’nun yüksek seviyede hızaşırtma yapılması içinde özel olarak ayarlanmıştı” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yüksek hız aşırtma stabil ve özellikli anakart ile başlar. Sıvı Nitrojen soğutma ile desteklenen Fatal1ty X79 Professional -57 oC de ve 5.4GHz hızda stabil çalıştırılarak, özel BIOS ayarları ile tüm sistem performansı PCMark 05’te en yüksek skor olan 55334 puana ulaştı. Bu noktadan sonra sistem tüm test programları ile sorunsuz olarak 16 saat çalıştırıldı.

Fatal1ty X79 Professional üstün kaliteli bileşenler ve hızaşırtma dostu yazılım araçları ile gelerek en güçlü hızaşırtma performansını oluşturuyor. Altın kaplama kapasitörler, digital güç, 16+2 güç fazı dizaynı vb.donanım özellikleri. ASRock’ın özgün ve kullanıcı dostu EZ OC yazılımı. Yazılım ile 5.2GHz’den başlayarak ayar yapmak mümkün. 5.2GHz den sonra kullanıcılar kolaylıkla CPU hızını 5.4GHz’e çıkarabiliyorlar. ASRock EZ OC ile hızaşırtma yapmak sadece bir butona basma işlemi haline dönüşüyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hwbot’ta, rekor, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşlemcide yeni rekor: 5.7 GHz! Anatolia Bilgisayar Donanımı 0 15 Ocak 2012 10:37
Twitter'da yeni rekor! Deep Twitter Haberleri 0 16 Aralık 2011 14:24
Twitter'da yeni rekor! KarakıZ Twitter Haberleri 0 15 Aralık 2011 17:19
Windows 7'den yeni bir rekor! Slipknot Windows 0 25 Haziran 2010 13:44