IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2012, 14:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DC Universe Online: Hand of Fate piyasada




DC Universe Online, çizgi roman sanatçısı Jim Lee’nin sanatsal vizyonu temel alınarak yaratıldı ve ünlü DC yazarları Geoff Johns ve Mary Wolfman’ın yarattığı dünyanın içerisine kuruldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sony Online Entertainment LLC (SOE) ve ProSiebenSat.1 Games, DC Universe Online’ın beşinci indirilebilir eklenti paketi Hand of Fate’in PC için hazır durumda olduğunu bugün duyurdu.

Kâh Doctor Fate, kâh kötü büyücü Felix Faust’un emri altındaki oyuncular birbirinden zorlu altı yeni bölümden oluşan operasyonları üstleniyor. Usta oyuncuların takım halinde oynamaları için tasarlanan üçü iyi, üçü kötü hikayede oyuncular kendilerini Gotham City ve Metropolis’in simgelerini taşıyan ve open-world modundaki şehirlerde buluyor. Ayrıca çok sayıda yeni yan görev serisi daha fazla eğlence sunarken olay örgüsüne daha da derinlik katıp bu dünyanın içine çekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hand of Fate oyunculara aşağıdaki özellikleri sunuyor:

* Çok işlevli kemer eklentisi, oyunculara birden fazla eşya koymayı ve tek seferde kullanmayı sağlayan slot adedini 1’den 4’e taşıyor.
* Hand of Fate, gizemli karakterlerin ilklerini Legends PvP’ye taşıyor. Büyüyle yönettikleri araçlar kullanan ve yardım almak için kendi takım oyuncularını çağırabilen The Lord of Order, Doctor Fate ve büyücülerin en tehlikelisi Felix Faust, Legends PvP’de sahaya çıkıyor.
* Takım oyunu olarak tasarlanan ve üç adedinde iyiliğin, üç adedinde de kötülüğün hüküm sürdüğü altı yeni bölüm, Doctor Fate ve Felix Faust’un önderliğinde oyunculara sunuluyor. Kahramanlar, masum ruhları karanlığın güçlerinden korumak üzere yardıma çağırılıyor. Kötüler ise Felix Faust’un ödüllerini toplamak için tehlikeli görevleri tamamlamak zorunda kalıyor.
* Oyuncular altı bölümde savaşırken, sayısı 60’ı bulan yan görevlerle karşılaşacaklar ve tüm bunlar oyuncuları Metropolis, Gotham City ve daha da ötedeki diyarlara götürerek önlerine çıkan eski düşmanlar ve yeni tehlikelerle yeniden mücadele etmeye başlayacaklar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Legendary üyeler şimdi DCUO’nun Hand of Fate eklenti paketine ücretsiz olarak erişebilir. Ücretsiz ve Premium üyelere ise 8.99 Dolar olan Hand of Fate, PC oyuncuları için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden erişime açılmıştır.

DC Universe Online PC ve PlayStation 3 platform kullanıcıları tarafından oynanılabiliyor. DCUO Legendary erişimi, aylık 14,99 Dolar ücrete tabidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dc, fate, hand, online, piyasada, universe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
0 DC Universe Online'ı tutabilene aşkolsun! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 11 Kasım 2011 19:38
DC Universe Online bedava! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Eylül 2011 19:53