IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2012, 19:33   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
240 milyon dolarlık kızılderili!




Dünya oyun endüstrisinde toplam 3.2 milyar dolarlık söz sahibi olan 5 oyundan biri Assassin's Creed'in (AC) son oyunu AC III satış rekoru kırdı. Üç haftada 4 milyon adet kopya satan oyuna rekor kırdıran Amerikan Devrimi teması oldu.

Dünya oyun endüstrisinde toplam 3.2 milyar dolarlık söz sahibi olan 5 oyundan biri Assassin’s Creed’in (AC) son oyunu AC III satış rekoru kırdı. Üç haftada 4 milyon adet kopya satan oyuna rekor kırdıran Amerikan Devrimi teması oldu. Oyunun yapımcı firması Ubisoft’a daha yolun başında 240 milyon dolar hasılat getiren oyunda başrol, bir ‘Kızılderili’nin... 300 kişinin yapımında rol aldığı oyun, serinin bir önceki Osmanlı’daki taht kavgaları temalı yapımın bir yıllık satışını üç haftada yarıladı.
Yabancı olduğumuz bir tarih Oyundaki en büyük teknolojik yenilik Anvil Next oyun motoru. Bu oyun motoru sayesinde ana kahraman 360 derece daha çevik bir şekilde oynatılabiliyor. Şiddet sahneleri yüzünden yapım 18 yaş üzeri kitleyi kendisine hedef alıyor. Serinin 5. oyununda son 3 oyundur başrolü üstelenen Ezio yok, onun yerine İngiliz bir baba ve Kızılderili bir anneden olan Connor’ın yolculuğuna tanık olunuyor.

Amerikan Bağımsızlık Savaşı (veya kimi tarihçilere göre Amerika kıtasındaki İngiliz iç savaşı) resmi müfredatımızda öğretilen bir konu değil. Bu yüzden oyunda olaylar arasındaki bağlantıları kurmak zor. Kısaca konuyu özetlemek Connor Amerikan Bağımsızlık Savaşı boyunca 13 koloninin oluşturduğu kuvvetlerin yanında yer alan bir kızılderilidir. İşte bu macera boyunca Connor Lexington muharebesinden Chesapeake deniz savaşına kadar pek çok olaya tanıklık eder. Yapım süresince 1776 yılında imzalanan Bağımsızlık Bildirisi’ne tanıklık eden Connor devrimin fitilini ateşleyen Boston Çay Partisi ve İngiliz Askerleri’nin sivil halkın attığı taşa kurşun yağdırarak cevap verdiği Boston Katliamı gibi olayların bizzat içinde yer alıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
240, dolarlık, kızılderili, milyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
10 milyon dolarlık şok! dreamy Cep Telefonlar 0 12 Kasım 2011 12:22
400 Milyon Dolarlık Anlaşma Chelt Havacılık Haberleri 0 27 Temmuz 2011 09:37
Ergenekon'da 50 milyon dolarlık sır CariSma Haber Arşivi 0 27 Ocak 2008 21:46