IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2013, 20:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CastleStorm




Kule savunma oyunlarını hemen hemen her oyuncu bilir. Bizim ve düşmanımızın birer adet kulesi vardır ve askerler yollayarak o kuleleri yok etmeye çalışırız. Ayrıca çoğu kule savunma oyununda mancınık bulunur ve bu mancınık ile ilerleyen askerlerimize yardım edebiliriz. Onların kulesine de bu mancınık ile zarar vermek de mümkündür. Zen Studios'un geliştirdiği CastleStorm ise kendine has özellikleriyle alışmış olduğumuz kule savunma oyunlarından kendisini farklı kılıyor diyebilirim.

Verin bizim değerli taşımızı!
Hikayesini sizlere kısaca özetleyeyim. CastleStorm Şövalyeler ile Vikingler'in savaşını konu alıyor. Şövalye ve Vikingler'e verilmiş olan birer adet değerli taş bulunuyor fakat Vikingler rahat durmayıp Şövalyeler'de bulunan değerli taşı da çalıp kendi toprakları içerisine getiriyor. Oyunun hikayesi gereği Şövalyeler tarafında bulunan bizler de onlarla savaşıp değerli taşımızı geri almaya çalışıyoruz. Tabii bunu yaparken kendi kalemizi de korumayı unutmamalıyız. Ana hikaye doğrultusunda farklı görevlerde meydana geliyor, yani sürekli olarak amacımız o değerli taşı geri almak değil. Eşek evcilleştirme gibi görevler de mevcut.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oynanışı diğer kule savunma oyunlarıyla büyük bir benzerlik taşıyor fakat Angry Birds oyunundaki gibi kuşların üçe bölünüşü, kuşların patlayışı gibi özellikler de mevcut. Savaşa başladığımızda çıkartılacak askerlerimiz, çeşit çeşit mancınıklarımız, özel güçlerimiz mevcut. Hikaye modu temel olarak yukarıda anlatmış olduğum senaryoya bağlı fakat çoğu zaman farklı görevler için de savaşıyoruz. Mancınıkları faremiz ile yönlendirip ateşliyoruz, askerlerimizi de kule içerisinde yetişen yemek sayısı doğrultusunda limitli bir şekilde çağırabiliyoruz.

Ayrıca CastleStorm'da belirli bir süreliğine kuleyi bırakıp kendi karakterimizle savaş alanına girmekte mümkün. Özel güçlerimiz ise zamanla doluyorlar ve düşmanları anında öldürme, bir askeri iyileştirme, bir askeri belirli bir süreliğine ölümsüz kılma gibi özellikleri var.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
castlestorm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık