IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2013, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist




NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Uplay hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.


Birleşik Devletler'in dünyadaki ülkelerin üçte ikisinde askeri bulunmakta ve bazı ülkeler bundan bıkmış durumda. Kendilerine "Mühendisler" diyen bir terörist grubu Blacklist adında bir ültimatom yayınlarlar. Birleşik Devletler'in çıkarlarına büyük darbe vuracak bir saldırı için geri sayım başlar. Bu sırada Sam Fisher yeni kurulan ve yalnızca Amerikan Başkanı'na rapor veren 4. Echelon'un lideridir.4. Echelon Mühendisler'i avlamak ve Blacklist geri sayımını durdurmak için ne gerekiyorsa yapmalıdır.


Öne çıkan özellikler

Sınırlama olmadan operasyon düzenleyin: Sam kıyafetini ve dürbününü yeniden giydi ve her zamankinden daha atletik ve daha ölümcül. Blacklist'i durdurmak için ne gerekiyorsa yapabilme özgürlüğüne sahip Sam zamanla yarışıyor. Heyecanlı oynanış, tamamen gerçek oyuncular tarafından sahnelenmiş sinematik ara sahneler ile birleşiyor.

Kendi tarzınızla oynayın: Splinter Cell Blacklist, serinin gizliliğe dayalı oynanışını temel alırken aksiyonu ve macerayı da gerçekçi bir şekilde yansıtmakta. Oyuncular kendi oynanış stiliyle ilerleyebilir ve yaptığı seçimlerin karşılığını alabilr.

Aygıtlar: Mühendisler'in işini, geliştirilmiş aygıtlar ile bitirin. Splinter Cell Blacklist ayrıca fanların çok sevdiği Sticky Shocker ve vahşi, çıvrımlı Karambit bıçağını da geri getiriyor. Gizlilik fanları Sam'in yeteneklerini kullanmaktan mutlu olacaklar. Killing In Motion ise isabetli atışlar yapmayı tercih edenler için...

Yeni bir Echelon kurun: Sam tamamen yeni bir Echelon birliği kuruyor; kendi takımı, kendi kuralları. Grimsdottir onun teknik operasyon yöneticisi, CIA görevlisi Isaac Briggs ek ateş gücü sağlıyor ve hacker Charlie Cole de grubu tamamlıyor.

Tamamen bütünleştirilmiş oyun tecrübesinin keyfine varın: Sam ve takımı Stratejik Görev Arayüzü (SMI) sayesinde terörist saldırıların nerede olduğunu gerçek zamanlı olarak öğrenebiliyor. Ayrıca SMI oyunun bütün içeriği için bir merkez görevi görmektedir. SMI ile oyuncular evrensel oyun ekonomisi sistemine dahil olabilir ve Sam'i, giysisini, durbününüi silahlarını, Paladin'i ve daha fazlasını özelleştirebilir ve geliştirebilir.

Ajanlar vs. Paralı Askerler: Ajanlar vs. Paralı Askerler asimetrik bir oynanış ile birlikte geri dönüyor. Oyuncular 4'er kişilik takımlar halinde birbirleriyle kozlarını paylaşabilir. Orijinal Ajanlar vs. Paralı Askerler modu ise fanlara uzun zamandır bekledikleri oyun tecrübesini yaşatmak için geri dönüyor.

Co-op: SMI ile tek kişilik senaryo ve Sam ile Briggs ile anlatım gücü arttırılmış co-op arasındaki çizgiler iyice bulanıklaşmış durumda.

! BU BİR EK PAKETTİR.

Bu paketi kullanabilmeniz için ana oyuna sahip olmanız gerekmektedir. Tek başına çalışmaz.</SPAN>

Sistem Gereksinimleri Minimum

Kontrol cihazı desteğiEvet (Razer Onza, Logitech F310, Logitech F510 Rumble, Logitech F710 Wireless, Saitek Cyborg P3600, Xbox 360 Controller)DirectXHaziran 2010 RedistributableSes kartıDirectX uyumluEkran kartınVidia nVidia™ GeForce® GTX 650 / AMD Radeon HD3870 veya üstü (Shader Model 4.0) (512 MB)Sabit disk alanı24 GBRAM2 GBİşlemciIntel® Core 2 Duo E6400 @ 2.13 Ghz veya üstüİşletim sistemiWindows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 / Windows® 7 SP1 / Windows® 8 (32 / 64bit)



Bu oyun için
kutu arkası bilgisi bulunmamaktadır.





__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
blacklist, cell, clancy, splinter, tom


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oyuncular Splinter Cell: Blacklist gibi oyunlara aç Rüzgar Oyun Dünyasından Son Haberler 0 30 Haziran 2012 01:27
Splinter Cell: Blacklist'in özel sürüm detayları Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Haziran 2012 19:08
Splinter Cell: Blacklist? Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Mayıs 2012 15:13