IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By RaMSeS

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2013, 17:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PS4, 3D Blu-ray Oynatamayacak!




Sony, internette yayımladığı PS4 kılavuzunda önemli bir ayrıntı verdi. Microsoft'un açıkladığı gibi Sony de 3D Blu-ray'leri oynatmayacak. Ayrıca PS4'ün sistem hafızası da açıklandı.

Sony, Amerika'da piyasaya sürülmesine kısa bir süre kala almayı düşünenleri üzecek bir açıklama yaptı. Hatırlarsanız daha önce Microsoft'un yeni konsolu Xbox One'da 3D Blu-ray'lerin oynatılmayacağını ancak daha sonra yapılacak bir güncelleme ile bu desteğin gelebileceğini belirtmiştik. Bir benzeri Sony'den geldi.
Sony, PS4'ün kılavuzunu internette yayımladı. Xbox One'dan sonra çıkan dedikodularda Sony'nin de 3D Blu-ray oynatamayacağı söyleniyordu ki bu iddialar kılavuz tarafından doğrulandı. Desteklenmeyen diskler arasında Blu-ray 3D diskleri yer aldı.
İşin ilginç tarafı ise Sony'nin şu ana kadar henüz 3D Blu-ray konusunda bir açıklama yapmamış olması. Yani ilerde yapılacak bir güncelleme ile gelip gelmeyeceğini henüz bilemiyoruz. Özellikle 3D Blu-ray filmlerin arttığı bu dönemde böyle bir eksiklik iki yeni nesil konsol için de büyük dezavantaj.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öte yandan PlayStation 4'ün kullanacağı disk miktarı da açıklandı. 500 GB dahili disk ile gelecek olan PS4, bunun 92 GB'ını sistem dosyaları adıyla kendine kullanacak, 408 GB'ını kullanıcılara açacak. Boyut yüksek gibi dursa da Killzone Shadow Fall oyununun 39, Call of Duty Ghosts oyununun 32 GB olduğunu belirtelim. Yani ilk aşamada değil fakat 1 sene sonra hafıza dolum sinyalleri verecektir. Tabii oyunları diskli olarak alırsanız durum değişir.
PS4'ün bu konudaki güzel tarafı ise disklerin değiştirilebilir olması. PS4'ten 500 GB'lık hafızayı söküp yerine daha yüksek hdd takarak alanı artırmak mümkün.

__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3d, bluray, oynatamayacak, ps4


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık