IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By BoreasS
  • 1 Post By PoiSonGirL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2015, 23:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The Elder Scrolls Online (İnceleme)




Uzun bir zamandır karşımdaki boş metin sayfasıyla bakışıyorum. Yazamıyorum sevgili okur, anlatamıyorum. Aslında çok şey gördüm, yaşadım, deneyimledim, öğrendim... Ama konu Elder Scrolls olunca, konu bir oyun tarihinin son halkası olunca küçük söz oyunlarıyla geçiştiremiyorsunuz satırları... Ve beta da dahil olmak üzere onca oynanış saati sonunda nerden başlayacağımı bile bilmiyorum.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Benim için çok ama çok değerli bir seridir The Elder Scrolls. Hatta onunla büyüdüm denilebilir. Her oyununda beni ince ince örülmüş muhteşem kurgunun farklı bir bölgesine taşıdı. Aslında seri hiçbir zaman mükemmel olmadı. Her zaman biraz kusurluydu -hele ki Oblivion! Hatırlıyorum da oyuncular serinin dördüncü oyunu için "Bugfest" tabirini kullanır olmuşlardı.

Ne var ki benim için TES başka bir anlam taşır. Ben ve benim gibi milyonlarca hayranı için TES aslında şu anlama gelir: Yolda olmak...

Pazar günü saat 12:00 olduğunda bir kez daha geçmişe döndüm. Bu sefer 11.11.11'e gitmiştim. Skyrim'in açılmasına saatler kalmıştı. Çoktan ön yüklememi yapmıştım ve oyunun başlama saatini bekliyordum. Ve açıldı... Uzaktan gelen müzik, at arabasının tıngırdaması... Yine oradaydım, Tamriel'de!

Benden yaklaşık iki ay boyunca haber alınamadı.

OYUNCUNUN İSTEKLERİ ÖNEMLİDİR
Öncelikle şunu belirteyim: Elder Scrolls Online kusurlu bir oyun. Yaptığı doğru şeyler bir hayli fazla, fakat yine aynı oranda ters giden şeyler de var. Ben bu satırları yazarken daha piyasaya bile çıkmamış durumda. Yanda gördünüğüz puan oyunun bugünü için verilmiş bir puan, ne de olsa MMO'ları ilk gününden, hatta ilk birkaç ayından bile yargılamak oldukça güç. Oyunu almak isteyen, bir fikir sahibi olmak isteyen sizler için bir ön bilgi niteliğinde hazırladık biz de bu yazıyı. Eğer TES: Online vaat etttiği şeyleri gerçekleşebilirse, ileride 90-95'lik bir oyun haline de gelebilir... Ancak tam aksi bir durum da her zaman için söz konusu tabii. Başlangıç için, sorunsuz bir MMO diye bir şey olamaz ve olmadı bugüne kadar. Zenimax'ın vereceği kararlar ve End-Game'in yeterince sürükleyici olması oyunun kaderini direk olarak etkileyecek. Evet, ben de dahil birçok insan şu an deliler gibi oyunu oynuyor, ama birkaç ay sonra eğer The Old Republic gibi bir durum yaşanırsa TES:Online'ın da kaderi F2P olur.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Burada iş kesinlikle ve kesinlikle Zenimax'e düşüyor. Eğer geçtiğimiz yirmi yılda TES serisi ile haşır neşir olmadıysanız sizi bilgilendireyim; TES serisi ve olayların geçtiği Tamriel kıtası oyun dünyasının Yüzüklerin Efendisi'dir. Korkunç ötesi bir olay örgüsüne ve tarihe sahiptir. Hatta oyunun tarihi koca bir kütüphaneyi dolduracak kadar çok kitapta anlatılır. Zenimax'in elinde inanılmaz bir evren var ve bunu kullanmak zorunda. Oyunu sürekli besleyip, insanların ilgisini sürekli yukarıda tutmak zorunda. Bu kolay bir iş mi? Elbette değil, ama ben aylık ücret verdiğim oyundan her zaman için daha fazlasını beklerim.


Kaynak : MerlininKazani

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Şubat 2015, 18:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: The Elder Scrolls Online (İnceleme)




Sanırım hayatım boyunca oynayıp en zevk aldıgım oyun serisi sadece bu oldu, oyna oyna bitmemesi ise ayrı bi guzellik tabi! (Bugları görmezden geliyoruz.) Ps4 icin cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum:/ hos online'ı haziranda cıkacakmıs, elder scrolls 6 ise 2016nın basında cıkacak diyorlar ama bekleyip görecegiz.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
elder, online, scrolls, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elder Scrolls Online Artık Ücretsiz! BoreasS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Ocak 2015 19:31
The Elder Scrolls Online'da 'Dupe' Açığı Keşfedildi RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Nisan 2014 22:23
The Elder Scrolls Online Karakterleri, PC - Konsol Arasında Transfer Edilemeyecek RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Mart 2014 01:33
The Elder Scrolls V Skyrim eLLya Oyun Hileleri 0 19 Eylül 2013 17:14
The Elder Scrolls Online, herkes için erişilebilir Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Haziran 2012 19:15