IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2015, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Efsane geri döndü | Halo 5: Guardians




Bir oyun düşünün ki bir oyun konsolunun satışlarını tek başına yukarı çekmeyi başarsın. Evet... Halo 5: Guardians'tan bahsediyoruz. Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ses getiren oyunu oynamanız için çok fazla sebebiniz var.



Halo 2001 yılında piyasaya çıktığında sadece Xbox'ı özel bir konsol haline getirmedi, aynı zamanda FPS oyunlarında çığır açtı. Daha piyasada Battlefield fırtınası esmediği günlerde geniş alanlar, araçlı çoklu oyuncu modu ve tüm bu özelliklerin üzerinde kaymak olan harika bir senaryo modu ekledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Master Chief... Halo serisinin efsane karakteri ve aynı zamanda oyun tarihinin de ikonik simgelerinden biri. Her ne kadar bu kez Master Chief'in kontrolünü fazla ele alamayacak olsak da oyunun hiç dinmeyen aksiyon sahneleri bu eksikliği çok da hissettirmiyor işin aslı.
ÖLMEK YOK
Oynanış olarak da bazı sıkıntılar mevcut. Senaryo modunda ölmek diye bir şey yok. Ekip arkadaşınız siz yere yığıldığında yanınıza geliyor ve arkadaşlarınızdan biri hayatta kaldığı sürece ölmüyorsunuz. Düşük zorluk seviyelerinde ölmeden oyunu bitirmeniz bile mümkün. Ancak daha zor bir moda geçtiğinizdeyse bu sefer yapay zeka ile oynamak çıldırtıcı bir seviyede oluyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



DÜŞMANLAR ARTIK DAHA TEHLİKELİ
Düşman grupları kısa bir süre içinde sizi çevreleyebiliyor ve siz daha farkında bile olmadan 'can' vermiş oluyorsunuz. Böyle bir durumda yapay zekaya "beni kurtar" emri verdiğinizde sizi çatışmaya geri getirmelerini bekliyorsunuz.
SPARTANLARA YENİ KABİLİYETLER
Belli bir şarj süresi içerisinde kendimizi ileri atabiliyor, düşmana güçlü fiziksel saldırılar yapabiliyor, üzerlerine yeri titreterek atlayabiliyor ve aynı zamanda saldırılardan anlık olarak kaçınabiliyoruz. Yeni hareket sistemi kolay anlaşılabilir yapıda. Hem tekli hem de çoklu oyunculu moda farklı bir hava kattığı aşikar.
ÇOK FAZLA SİLAH ÇEŞİTLİLİĞİ
Halo 5: Guardians'ın belki de en iyi özelliklerinden biri sayıca fazla olan silah çeşitliliği. Her türden silahı deneme şansına sahipsiniz. Oyunda sık sık şarjör sıkıntısı yaşayacağınızı şimdiden söyleyelim; ancak silah bolluğu içinde bu sorunu kolayca aşacağınız da ortada.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ARENA VE WARZONE
Halo 5: Guardians ile birlikte Arena ve Warzone'dan bahsetmeden olmaz. Arena geleneksel çoklu oyuncu tecrübesine odaklanırken (Slayer, Strongholds, Capture the Flag gibi), Warzone'da işler çığırından çıkıyor. Tamamen yeni bir mantığın ürünü olan Warzone 24 kişiye kadar destek sağlıyor ve belki de Halo macerasının en sağlam, en eğlenceli çoklu oyunculu deneyimini sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Warzone'u birçok oyuna benzeten var ama bu mod Titanfall ve Battlefield arasında bir yerde daha çok. Tıpkı Battlefield Conquest'te olduğu gibi belli bir düzen var ama aynı zamanda Titanfall'un kaosunu da içinde barındırıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Biz oyuncular dışında savaşan minyonlar da bulunuyor ve "Halo evreninde gerçek bir savaş" deneyimi yaşatıyor. Oyunda şimdilik 15 farklı çoklu oyuncu haritası olduğunu da ekleyelim. İleride bu sayı elbette artacaktır.

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, döndü, efsane, geri, guardians, halo, halo 5, oyun, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Efsane, güçlenerek geri döndü… Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 17 Nisan 2013 21:16
Efsane geri döndü! Slipknot Bilgisayar Oyunları 0 24 Eylül 2010 17:45