IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2016, 17:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Noob Dövüş Oyunu Karakterleri.




1976'da Heavyweight Champ ile başlayan dövüş oyunu akımı 40 yıllık serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Yie Ar Kung-Fu, Street Fighter, Mortal Kombat, King of Fighters, Tekken, Fatal Fury, Killer Instinct gibi oyunlar gelişen ve her oyuncuya kendine sevdiren dövüş oyunları, oyun sektörünün en etkili türlerinden biriydi. Arcade makinelerinde oynadığımız Street Fighter II veya Fatal Fury gibi oyunlara jetonlarımızı hiç düşünmeden harcarken, Liu Kang'in bisiklet tekmesi ile de düşmanlarımızı pataklayarak ölüme yolluyorduk. Dövüş oyunlarına vaktini harcayan, severek oynayan her oyuncunun karşısına kazanmak için her yolu deneyen ve bundan çekinmeyen rakipler de gelmiştir ve elbet saçlarınızı yolmuşsunuzdur. Sürekli aynı hareketi yaparak, düşmanını sıkıştırarak kazandıkları maçları övünerek anlatan bu oyuncular, hepimizin korkulu rüyasıydı ve bu oyuncu tipleriyle karşılaştığımız an başımıza ne geleceğini bilerek, hazırlanırdır. Her ne kadar bu tarz oyuncular olsa da, bu oyuncular için aratılmış karakterler de mevcuttu ve her dövüş oyununda bulunuyorlardı. Birbirleri için yaratılmış olan bu oyuncu ve dövüş oyunu karakterleri, bizleri çileden çıkartarak, oyundan soğumamıza dahi neden olmuşlardır.

Bugün sizler için, dövüş oyunlarının en noob karakterlerini sıraladık. Street Fighter II'den Marvel vs. Capcom'a, Soul Calibur'dan Tekken'e kadar birçok karakteri içeren bu liste, sizlerin yaşamış olduğu acıyı da tekrardan uyandıracak. Karşınızda, En noob dövüş oyunu karakterleri!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akuma (Super Street Fighter II Turbo)

İlk olarak Super Street Fighter II Turbo'da gizli karakter olarak karşımıza çıkan Akuma (Japonca ismiyle Gouki) M. Bison'ı özel hareketi Wrath of Raging Demon (Shin Shun Goku Satsu) ile yere serer ve bizimle karşılaşmaya hazırlanır. Ryu'nun hareket listesine sahip olan, ancak Hadouken ve Tatsumaki Sepukyaku yerine Gohadouken, Zanku Hadouken ve Tatsumaki Zankukyaku gibi daha güçlü hareketleri kullanan ve hızla hareket eden Akuma, bizleri bir hayli zorlayan bir karakterdi.

Ashura Senku rakibinden uzaklaşıp, yakınlaşabilen Akuma, hem yakın mesafe hem de uzak mesafede rakibi zorlayan, 'fazlasıyla' güçlü karakterlerden biriydi. Akuma'nın en nefret sebebi özelliği ile, attığı ateşli Hadouken'in, siz savunsanız dahi fazlasıyla hasar vermesiydi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Astaroth (Soul Calibur)

Serinin ilk oyunu olmasıyla birlikte 'denge'nin 'd'sine sahip olmayan Soul Calibur'da birçok aşırı güçlü karakter vardı. Bu karakterlerin başını da Kilik, Siegfried ve Astaroth çekiyordu. Devasa bir balta taşıyan ve özel saldırıları ile rakibine inanılmaz derecede hasar verebilen Astaroth, oyuna yeni başlayanları ezmek ve oyundan bezdirmek için en iyi yöntemdi. Koşarak kafa atan Astaroth rakiplerini kolayca ring dışına çıkartabilirken, yakalama hareketleri ile de kolayca hasar verebilen bir karakterdi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sentinel (Marvel vs. Capcom 3)

Marvel vs. Capcom 2'de sahip olduğu hareket listesi ile dikkat çeken Sentinel, en başarılı karakterlerden biri olsa da, serinin üçüncü oyununda aynı durum geçerli değildi. Sentinel belki de özünde 'noob' diyebileceğimiz bir karakter değildi, yavaştı, hareketleri ağırdı. İyi oyuncular Sentinel'e karşı kolayca oynayabiliyordu, ancak bu durum yine de Sentinel'in 'ucuz' bir karakter olduğunu değiştirmiyordu. Kolayca yüksek hasar verebilen ve haritanın her noktasından sizleri vurarak savunmanızı kırabilen Sentinel, Roket Yumruğu ile sizi havada dahi vurabiliyordu. Bu hareketler ile bir de süper kombonuzu eşleştirirseniz, rakibinizden geriye hiç bir şey kalmaz, yok olur gider.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Noob Saibot (Mortal Kombat - 2011)

Bi-Han adıyla, orijinal Sub-Zero olarak karşımıza çıkan Noob Saibot, Lin Kuei suikastçılarından biriydi. Mortal Kombat II'de gizli karakter olan ve ilk kez Ultimate Mortal Kombat 3'te oynayabildiğimiz Noob, Mortal Kombat'ın 2011'de piyasaya sürülen oyunu ile 'Noob'ların tercihi olmuştu. Sahip olduğu, yakalama hareketi ile rakibinin altında beliren ve düşmanını tutarak havadan zemine çarpan Noob, hem kayma hareketleri, hem de çıkarabildiği klonu ile rahatça kombo yapabilen ve rakibinin savunmasını bozabilen bir karakter olmuştu. Düşmanını rahatça delirtebilen Noob Saibot, son olarak rakibini iki koldan çekerek ikiye bölebiliyor, veya yaptığı X-Ray saldırısı ile düşmanını kusturabiliyordu. Liu Kang'in bisiklet tekmesini vuracaksın ağzına, kalkamayacak yapıştığı yerden...

merlininkazani

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Şubat 2016, 03:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En Noob Dövüş Oyunu Karakterleri.




güzel paylaşım..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
dövüş, en, karakterleri, noob, oyunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fan Yapımı Pokemon Dövüş Oyunu Muazzam Gözüküyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Şubat 2012 20:33
Dövüş Oyunu (Game) Sevda Bilgisayar Oyunları 0 17 Ağustos 2011 07:09
Tekken 3 Dövüş Oyunu bekoa Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Haziran 2009 21:11