IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2018, 10:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Retro Nişancı Oyunu Ion Maiden, Bir Floppy Disk İle Yeniden Geliyor




3D Realms adlı oyun stüdyosu 20 yıllık Build motoru ile güçlendirilen Ion Maiden için gerçek bir geri dönüş oyunu yapıyor. Oyun, artık bir retro haline gelen disketlere yerleştirilerek kullanıcılara sunulmayı bekliyor.

Belli bir yaştaki oyuncular için, “3D Realms” adı bazı muhteşem anıları çağrıştırıyor olabilir. Bugün hâlâ kullanımda olan 3D oyunlarının birçoğuna öncülük eden ve Duke Nukem ve Shadow Warrior gibi oyunlar yayınlayan klasik first person nişancıların arkasındaki stüdyo olan 3D Realms, oldukça heyecan verici bir gelişmeyi hayata geçirmeyi bekliyor. Klasik bir efsane olan Ion Maiden oyununu retro bir hale gelen disketlere yerleştiren şirket, hem şaşırttı hem de gözlerden minik damlaların gelmesine sebep oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Twitter hesaplarından oyunun görselinin basılı olduğu bir disket fotoğrafı yayınlayan 3D Realms, akıllarda bir de soru işareti bıraktı: 100 MB'den biraz az olan Ion Maiden nasıl 1.44 MB'lik diskete sığdı. Elbette bu döneme yetişmiş olanlar boyutuna rağmen disketlerin ne kadar çok şey depoladığını hatırlayacaktır.

Bunun nasıl gerçekleştiğini merak ediyorsanız cevabın sihir ya da yüksek teknolojik bilgi olmadığını hemen belirtelim. Şirketin yaptığı sadece, nostaljik bir görünüme sahip olan flash bellek üretmekten başka bir şey değil. Bununla birlikte bu özel sürüm oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne kadara satılacağı henüz bilinmiyor. Ancak şirketin bu şekilde bir pazarlama yoluna gitmesi oldukça güzel görünüyor.

Oyunda, sibernetik bir orduyla mücadele eden Shelly “Bombshell” Harrison adında bir Küresel Savunma Gücü askeri olarak görev yapıyoruz. Konuyla ilgili olarak açıklamalar yapan 3D Realms'tan Frederik Schreiber, "Ion Maiden, klasik nişancılar için bir geri dönüş. 90'ların bir oyununu taklit etmiyor. 90'lı bir oyun." ifadelerini kullandı. Hemen yukarıda izlediğiniz fragmanda siz de çocukluğunuzdan bir şeyler göreceksiniz.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~

Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez.

Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.

#
UzmaN ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir floppy disk, ile yeniden geliyorr, retro nişancı oyunu, ıon maiden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnanılmaz sabit disk geliyor! Deep Bilgisayar Donanımı 1 27 Mart 2012 00:11