IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2018, 13:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PUBG'nin 2018 İçin Planları Büyük




PUBG Corp'un CEO'su CH Kim, PlayerUnknown's Battlegrounds'un gelecek seneye dair planlarını PCGamer'a telefonla verdiği bir röportajda anlatmış ve görünüşe göre stüdyo oyunu git gide daha da geliştirmeye ve özellikle de espor camiasında ismini ön plana çıkarmaya kararlı.

Stüdyo en azından verdiği sözü tuttu ve oyunu daha yıl dolmadan önce Erken Erişimden çıkararak 1.0 versiyonunu yayınladı. Uzun yıllardır Erken Erişimde sürünen diğer oyunlara baktığımızda bunun son derece iyi bir gelişme olduğunu görebiliyoruz. PUBG bu Erken Erişim sürecini en iyi değerlendiren oyunlardan biri oldu ama elbette optimizasyon bakımından daha önünde uzun bir yol var. Bu konudaki detaylı bir izlenim için Yasin'in sabah sıcağı sıcağına girdiği PlayerUnknown's Battleground incelemesini okumanızı şiddetle öneririm.

CH Kim oyunun optimizasyonu ve performansı üzerinde çalışmaya devam edeceklerini, ama bunun dışında 2018 yılı içerisinde PUBG'nin hem oyuncular, hem de seyirciler açısından daha keyifli bir espor deneyimi yaşatması için önemli iyileştirmeler yapacaklarını açıkladı. Oyun içi kuralları da yeni yılda değişimden nasibini alacak. CH Kim Kore'deki en iyi oyuncularla birlikte mavi bölgenin hızını ve büyüklüğünü test ettikleri söylüyor. Hatta bazı maçlarda kırmızı bölgeyi kaldırmayı falan da denemişler, bu tür değişikliklere oyuncuların verdiği tepkileri de dikkate alarak kural değişiklikleri yapabilecekleri söyleniyor.


Ayrıca oyunun puan sistemiyle ilgili de yeni düşünceleri var PUBG Corp'un. Battle Royale sisteminde kazanana tek bir maçla karar verilemeyeceğini söyleyen CH Kim bunun için bir dizi maç yapılması gerektiğini söylüyor ve puanlama sistemi üzerinde buna yönelik ayarlamalar yapacaklarını ekliyor. Oyunun temel mekanikleri aynı kalsa da bölgeler ve puanlamalar üzerinde yapılan bu deneyler sayesinde gelecek yıl sağlam bir turnuvayla karşımıza çıkabileceklerini söyleyen Kim "kim bilir, belki de PUBG ligi kurarız" da demiş.

Bunlardan anladığımız kadarıyla 25 milyonun üzerinde oyuncu sayısına sahip olan PUBG'nin espor sektöründe de ön plana çıkması için gereken adımlar atılacak ve oyun sürekli olarak geliştirilmeye devam edecek. Oyunu sevenler için güzel bir haber bu.

Şimdi kısa vadedeki en önemli soru PlayerUnknown's Battlegrounds'un indirime girip girmeyeceği. Steam'in Kış İndirimleri bu akşam başlayacak ve bir gözümüz de inadını kıracak mı acaba diye PUBG'nin üzerinde olacak. Oyuna hala daha 69 lira karşılığında sahip olabilirsiniz, fiyatı Erken Erişimden çıkınca değişmedi.

PUBG'nin Oyungezer - 2017'nin En İyi Açık Dünya/Online Oyun kategorisinde aday olduğunu da hatırlatayım. Eğer oyunun hayranlarındansanız oylarınızla destek olmayı unutmayın.

Alıntı..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hakkında, sistem, steam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xbox One’a İkinci PUBG Haritası Eklenecek UzmaN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Nisan 2018 09:11
PUBG’yi baştan sona değiştirecek Askin Online Oyunlar 0 21 Nisan 2018 12:11
PUBG’nin yeni haritası oynanabilir durumda UzmaN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 03 Nisan 2018 09:35
PUBG Mobile, dünyayı salladı! SimHa PUBG 0 25 Mart 2018 14:03
2018 Evler İcin Duvar Kağitlari Ece Ev Dekorasyonu 2 09 Şubat 2018 15:23