IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2020, 13:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PUBG Sezon 7 ile Vikendi haritası yeni görünümüne kavuşuyor




PUBG Corporation yaptığı açıklama ile bir süredir aktif olmayan Vikendi haritasının sezon 7 güncellemesi ile birlikte yeni bir görünüme kavuşacağını duyurdu.
PUBG'nin en bilinen haritalarından biri olan Vikendi'nin yenileneceği açıklandı. Sezon 7 ile birlikte yapılacak olan güncelleme, Vikendi haritasını da yepyeni bir görünüme kavuşturacak. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG Sezon 7 ile Vikendi haritası yeni görünümüne kavuşuyor
PUBG Corporation bir süredir aktif olmayan Vikendi adasını PUBG Sezon 7 ile tekrardan geri getiriyor. Oyuncular Dinoland ve Cosmodrome bölgelerinin yeni görünümlerini ve 7.1 güncellemesinin bir parçası olarak kesintisiz bir demiryolu devresini deneyimleyebilecekler. Survivor Pass: Cold Front premium yükseltmesi oyunculara, sınırlı sayıda silah kaplamaları, kostümler ve Vikendi’nin Lindh ailesiyle çalkantılı geçmişini ima eden birçok yenilik sunuyor.

Vikendi'den geçen tren sistemi, PUBG'deki hareketliliği çatışma ile buluşturuyor. Oyuncular tren hatlarının zamanlamasını ve açılarını öğrendikçe tren sistemi pusu, hızlı kaçış, hile atışları ve daha fazlası için sonsuz fırsatlar sunmaktadır. Dinoland temalı yolcu hattı ve ağır yük kargo hattının her biri, Sezon 7 ilerledikçe oyuncular için birçok avantaj ve seçenek sunacak farklı rotalara ve benzersiz motor / araç konfigürasyonlarına sahiptir.

PUBG Sezon 7 ile Vikendi haritası yeni görünümüne kavuşuyor
Vikendi'nin hikayesi, oyuncular Lindh ailesinin ada için planlarının kilidini açtıkça Survivor Pass: Cold Front aracılığıyla şekillenecek. At binme ekipmanı ve hırpalanmış maskot kostümleri hem Lindh'lerin lüks hayatını hem de kötü planlamalarını ve hırslarını takip eden kırık hayallerini simgeliyor. Dinoland'in adanın her bir köşesini kapsayacak tatil cenneti olması gerekiyordu, ancak tehlikeli aile dinamikleri hepsini çökertti.

Dinozorların “yenip” adayı ele geçirdiği filmlerde, bir anda kötülerden kahramanlara dönüşürler. Peki Vikendi aniden düzinelerce oyuncunun ayak bastığı bir savaş alanı haline geldiğinde, bu onları ne yapar?

PUBG'deki bir sonraki bölüm, 7.1 güncellemesiyle 21 Nisan'da PC'de ve 28 Nisan'da konsollarda başlıyor. Bu macerayı hemen deneyimlemek isteyenler için ise PC Test Sunucusu bugün açık! Senin Mücadelen. Senin Hikayen. Senin Savaş Alanın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


merlininkazani.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pubg mobile


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xiaomi MIUI Launcher yeni bir özelliğe kavuşuyor! Coder Xiaomi 0 17 Haziran 2019 16:32
PUBG'nin Rekabeti Artıracak Yeni Haritası Sanhok'un Resmi Sunuculara Çıkacağı Tarih Açıklandı UzmaN PUBG 0 20 Haziran 2018 09:02
Xbox One’a İkinci PUBG Haritası Eklenecek UzmaN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Nisan 2018 09:11
PUBG’nin yeni haritası oynanabilir durumda UzmaN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 03 Nisan 2018 09:35
İstanbullular bugün yeni metro hattına kavuşuyor Violent Haber Arşivi 0 14 Haziran 2013 09:21