IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 09:46   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlü Twitch Yayıncısı Muselk, Fortnite’ın Sıralama Sistemini Eleştirdi




Ünlü Twitch yayıncısı Elliott ‘Muselk’ Watkins, Twitter’da bir paylaşım yaparak Fortnite’ın sıralama sistemini eleştirdi ve Epic Games’in daha ‘uygun’ bir sıralama sistemine geçmesi gerektiğini söyledi.
Fortnite’ın rekabetçi modları, oyunun yayınlandığı 2017 yılından beri tartışma konusu oluyor. Oyuncular, düzenlenen turnuvalarla kendilerini üst seviyelere çıkarmaya çalışırken, oyun içi sıralama sistemini eleştirmeye devam ediyorlar.

Fortnite’ın Arena sıralamalarını eleştiren oyuncuların arasında son olarak ünlü oyuncu ve yayıncı Elliott ‘Muselk’ Watkins de katıldı. Watkins, sıralama sisteminin yeterince iyi olmadığını, Epic Games’in daha uygun bir sıralama sistemini uygulamaya başlaması gerektiğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyuncular büyük kupalar, günlük kupalar ve elemeler için Arena’yı oynayabiliyor. Ancak hangi oyuncunun daha üst sıralarda yer aldığını izlemenin şu anda herhangi bir yolu bulunmuyor. Muselk de tam olarak bu nedenle Epic Games’i önümüzdeki dönem başlayacak Fortnite Bölüm:2 Sezon 3’te bu sıralama sistemini değiştirmeye davet etti.

Muselk, attığı tweette “Gelecek sezon gerçekten Fortnite’ın uygun bir elo rekabet sistemine geçmesini umuyoruz” dedi. Muselk, var olan sıralama sistemi uygulamasının kendisine “kazan-kazan” şeklinde bir his verdiğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apex Legends ve PUBG gibi oyunlar sıralama sistemlerini oyunlarına başarıyla uyguladılar. İki oyunda da oyuncular yerleşimin yanı sıra elemelere de odaklanarak gösterdikleri performansa göre elo kazanıyorlar veya kaybediyorlar.

Muselk, Fortnite’ı yeniden eğlenceli hale getirmek için oyuna iyi bir sıralama mekanizmasının eklenmesinin zamanı geldiğini söylüyor. Avustralyalı yayıncı, Fortnite'ın aynı şekilde devam etmesi halinde 3.Sezon’da da oyuncu kaybedeceğini sözlerine ekledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Epic Games, Fortnite’ın gelecek güncellemeleri ile ilgili bilgileri sıkı bir şekilde saklamaya devam ediyor. Bu yüzden Muselk’in bahsettiği bir şekilde bir değişikliğin gerçekten gelip gelmeyeceği de şu an da bilinmezler arasında yer alıyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fortnite’ın sıralama sistemini eleştirdi, ünlü twitch yayıncısı muselk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Twitch yayınım aktif - [ LoL - Wot - DBD - Rocket ] Alper Online Oyunlar 4 22 Mayıs 2020 22:35
Ünlü Rap Sanatçısı Travis Scott, Bu Gece Fortnite’da Devasa Bir Konser Veriyor GeN Magazin Haberleri 0 24 Nisan 2020 01:22
Twitch Yayıncısı, Yayın Sırasında Kazayla Saçlarını Yaktı BLueMooN İnternet Dünyasından Haberler 3 02 Haziran 2019 20:54
BamteliFm Yayıncısı Dj^KalbeNefes Yayında Chen Yayındaki DJ'ler 0 30 Mayıs 2019 17:17
Sindirim sistemini hızlandıran yiyecekler nelerdir sindirim sistemini düzenleyen besinler nelerdir? Sanem Sağlık Köşesi 0 08 Mart 2018 15:19