IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 10:30   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ubisoft, Türkiye İçin Resmi Sosyal Medya Hesapları Oluşturdu




Dünyanın en çok satan oyunlarından birçoğunun arkasındaki isim olan Ubisoft, Türkiye için resmi sosyal medya hesapları oluşturdu. Türkiye hesaplarına gelen kullanıcıları hoş geldin mesajıyla karşılayan şirket, bu sayfalarda fragman ve duyuruların Türkçe olarak yayınlanacağını belirtti.
Assassin’s Creed, Far Cry ve Watch Dogs gibi birçok popüler oyun serisinin arkasındaki isim olan Ubisoft, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan firmalardan biri. Bu kapsamda dünya çapında birçok farklı ülkede hizmet veren firma, şimdi de Türkiye için resmi sosyal medya hesapları oluşturdu.

Yeni sosyal medya hesaplarından yaptığı ilk Türkçe paylaşıma şirket bünyesinde bulunan oyunların fotoğrafını ekleyip “Ubisoft Türkiye resmi sayfasına hoş geldiniz!” diyen dev şirket, bu hesaplardan fragman ve duyuruların Türkçe olarak paylaşılacağını açıkladı. Şirketin Türkiye’ye özel sosyal medya hesapları oluşturmasıysa birçok kullanıcının beğenisini kazandı.

Ubisoft bünyesinde bulunan bazı popüler oyunlar:
Tom Clancy’s Rainbow: Six Siege

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IGN tarafından E3 2014’ün en iyi oyunu seçilen Rainbow Six: Siege, FPS olarak da tabir edilen ‘Birinci Şahıs Nişancı’ türünde bir video oyunu. Birbirinden farklı onlarca operatörün kilidini açıp farklı karakterlerle savaşacağınız bu oyunda, yetenek kadar zekâ da önem taşıyor. Bu yüzden oyunu kazanmak istiyorsanız takımın geri kalan üyeleriyle tam bir ekip olup zekice stratejiler uygulamalısınız.

Assasin’s Creed serisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ubisoft’un belki de en popüler oyun serisi olan Assasin’s Creed, 2007 yılında yayınlanan ilk oyunla hayatlarımıza girmişti. Yayınlandığı ilk günden beri gerek tarihsel dokusuyla gerek hikâyesiyle birçok oyuncunun beğenisini kazanmayı başaran oyun serisinin altında şimdiye kadar tanıtılan 11 ana oyun bulunuyor.

Watch Dogs serisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sık sık Grand Theft Auto oyunlarıyla karşılaştırılan Watch Dogs serisi, son dönemlerde Ubisoft’un hamleleri yüzünden popülerliğini kaybetmeye başlamış olsa da azımsanamayacak bir hayran kitlesine sahip. Bu sebeple şirket, aksiyon/macera türündeki bu oyun serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Far Cry serisi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ubisoft’un FPS türündeki açık dünya oyun serilerinden bir diğeri olan Far Cry serisi, ilk defa 2004 yılında karşımıza çıkmıştı. Egzotik açık dünya atmosferiyle ve muhteşem çevre detaylarıyla yayınlandığı ilk günden beri oyunculardan olumlu yorumlar alan seri, o tarihten beri birçok farklı oyun ve DLC ile gündeme gelmişti.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
türkiye için resmi sosyal medya hesapları oluşturdu, ubisoft


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye’nin sosyal medya karnesi belli oldu GeN Sosyal Ağlardan Son Haberler 2 24 Nisan 2020 02:17
Türkiye'de sosyal medya kullanım süresi, TV izleme süresini geçti Fragile Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 06 Mart 2020 18:30
Siteniz İçin Sosyal Medya Ne Kadar Önemli ? MorfiN Google Seo 1 09 Ocak 2020 23:43
Sosyal Medya Cocuklar İcin Bir Risk. Mylife Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 06 Mayıs 2019 12:04
Gerçek Hayatlar ve Sosyal Medya Hesapları Arasında Uçurum Olduğunun 15 İspatı Nogitsune Komik Gif & Resim & Caps 0 15 Şubat 2016 10:03