IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 17:20   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Battle Royale ile MOBA'yı Birleştiren Royal Crown, PC ve Mobil İçin Ücretsiz Olarak Yayınlandı




Bugün itibarıyla piyasaya sürülen Royal Crown isimli bir oyun, oyunculara hem Battle Royale hem de MOBA deneyimini birlikte sunuyor. Fazlasıyla ilginç bir yapıya sahip olan oyun, hem akıllı telefonlar hem de bilgisayar üzerinden erişilebilmesi ile ön plana çıkıyor.
Bu haberimizde sizlere, beğenme ihtimalinizin oldukça yüksek olduğu ücretsiz bir oyundan bahsedeceğiz. Bugün itibarıyla piyasaya sürülen bu oyun, hem akıllı telefonlar hem de bilgisayar üzerinden oynanabiliyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve "Royal Crown" isimlendirilen bu oyun, bir yandan hayatta kalma diğer yandan da MOBA türünü deneyimlemenizi sağlıyor. Royal Crown, enteresan yapısıyla pek çok oyuncuyu peşinden sürükleyecek gibi görünüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geliştirici ekip, mümkün olan en çok sayıdaki oyunsevere ulaşabilmek adına elinden geleni ardına koymamış. Oyuncular, bu oyuna girdikleri zaman PUBG'den, Fortnite'tan ve hatta League of Legends'tan da bazı unsurlar görebiliyorlar. İşte tüm bunlar birleşip üzerine bir de anime teması eklendiğinde, Royal Crown karşımıza çıkıyor ve iOS ile Android platformlarının yanı sıra bilgisayardan da erişim sağlanabiliyor.

Royal Crown'un hayatta kalma moduna eklenmiş olan bazı özellikler, oyun keyfinizi daha da artırıyor. Öyle ki oyunseverler, bu oyunda rakiplerini alt edebilmek için ağaçları parçalayıp pusu kurabiliyorlar ya da haritanın etrafını MOBA oyunlarında olduğu gibi dolaşabiliyorlar. İşte tüm bunlar, Royal Crown'u benzersiz bir hale getirirken fazlasıyla ilginç bir deneyime hazırlanmanız gerektiğini de gözler önüne seriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Royal Crown'un tüm modlarında oyunu üçer kişi olarak oynuyorsunuz. Ayrıca yine MOBA türündeki oyunlarda sıklıkla karşılaştığımız "skill"ler de bu oyundaki yerini de almış durumda ve karakterinizle etkileyici hamleler yapabilmek için bu skilleri doğru zamanda kullanmanız gerekiyor. Yani oyun, bir yandan hayatta kalma deneyimi sağlarken diğer yandan da MOBA sevginizi yaşamanıza imkan tanıyor.

Dilerseniz artık sizleri, Royal Crown ile baş başa bırakalım. Eğer oyuna Google Play Store üzerinden erişmek isterseniz burada, App Store üzerinden erişmek isterseniz burada ve oyuna Steam üzerinden "Erken Erişim" kapsamında ulaşmak isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
battle royale ile moba'yı birleştiren royal crown, pc ve mobil için ücretsiz olarak yayınlandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Super Mario da Battle Royale furyasına kapıldı! ZaLim Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Haziran 2019 00:09
CS:GO Danger Zone Battle Royale Yayınlandı BLueMooN Counter Strike Online - CS GO 0 07 Aralık 2018 10:07
Microsoft'un PC İçin Geliştirdiği Ücretsiz Araba Yarışı Oyunu Miami Street Yayınlandı UzmaN Bilgisayar Oyunları 0 29 Mayıs 2018 08:50
Fortnite: Battle Royale – Hızlı Build Yapma Rehberi Askin Bilgisayar Oyunları 0 28 Mayıs 2018 12:14
Tekken Bowl iOS için Ücretsiz Olarak Yayınlandı Kalemzede Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Temmuz 2011 19:02