IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 17:35   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Assassin's Creed Oyununun Tanıtım Görseli Twitch Yayınında Canlı Olarak Hazırlanıyor




Assassin's Creed'in resmi Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, Twitch üzerinden bir yayın başlatıldığı ve bu yayın sırasında Assassin's Creed serisinin yeni oyunu ile ilgili detayların çizildiği bir sanat eserinin oluşturulacağı ifade edildi.
Video oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Ubisoft, uzunca bir süredir sektörün içerisinde ve çok önemli projelere imza attı. Ubisoft'un bugüne kadarki en popüler projelerden bir tanesi de hiç şüphesiz Assassin's Creed serisiydi. İlk kez 2007 yılında tanışma imkanı yakaladığımız oyun serisi, milyonlarca oyunseveri kendisine hayran bırakmayı başardı. Oyuncular en son, 2018 yılında piyasaya sürülen Assassin's Creed: Odyssey'de keyifli bir maceraya çıkmışlardı.

Assassin's Creed serisi bir süredir oyunseverlerin gündemini meşgul ediyor. Hatta çok kısa bir süre önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, yaklaşmakta olan ve kısa bir süre sonra duyurulmasını beklediğimiz yeni Assassin's Creed oyununun isminin gün yüzüne çıkmış olabileceğinden bahsettik. Eğer söz konusu iddialar gerçek olursa yaklaşmakta olan yeni Assassin's Creed oyununun ismi "Valhalla" olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şimdi sizlere, Assassin's Creed serisi ile ilgili yeni bir gelişmeden bahsedeceğiz. An itibarıyla dünyanın en popüler çevrimiçi oyun yayın platformlarından bir tanesi olan Twitch'te bir canlı yayın başlamış durumda. Assassin's Creed'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre söz konusu Twitch yayınında BossLogic olarak bilinen grafik tasarımcısı, Assassin's Creed serisindeki bir sonraki oyunla ilgili bir sanat eseri oluşturuyor.

Yeni Assassin's Creed oyunu için açılan Twitch yayınından bir kare

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yukarıda görmekte olduğunuz görüntünün nasıl sonlanacağını şu an için tahmin etme lüksümüz bulunmuyor. Ancak yukarıdaki görüntünün nihai versiyonu, Assassin's Creed serisinin yeni oyunuyla ilgili bazı detayları içerecek. Eğer sizler de halen devam etmekte olan bu Twitch yayınına katılmak isterseniz, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]bağlantıya tıklayabilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yeni assassin's creed oyununun tanıtım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yakında Duyurulması Beklenen Yeni Assassin's Creed Oyununun Adı Ortaya Çıktı GeN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2020 17:35
Yeni Assassin's Creed Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Edildi GeN Bilgisayar Oyunları 0 28 Nisan 2020 09:21
Assassin’s Creed: Unity, ilk gösterildiği günden beri grafiksel olarak ne kadar değişti? RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Kasım 2014 22:37
Assassin’s Creed 4’ten Yeni Görseller SeckiN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Ekim 2013 10:08
Ubisoft'ta yeni Assassin's Creed açıklaması! KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Ocak 2012 10:25