IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 10:07   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
16 Yıl Önce Çıkan Star Wars: Battlefront'un Çok Oyunculu Modu Bugün Steam'e Eklendi




Star Wars: Battlefront oyununa yılların ardından bir güncelleme geldi. Yeni güncellemeyle birlikte Star Wars: Battlefront'a çevrimiçi çok oyunculu mod geldi. Güncelleme yalnızca oyunun Steam versiyonu için geçerli.
Bugün Star Wars: Battlefront'a beklenmedik bir güncelleme geldi. 2004 yılında piyasaya sürülen bu oyun, bugün yeni bir güncellemeyle hayranlarını heyecanlandırdı. Yeni güncelleme, oyunun yalnızca Steam versiyonu için geldi çünkü Star Wars: Battlefront'un yayınlandığı diğer platformlar PlayStation 2 ve Xbox'tı. Yeni güncellemeyle birlikte oyunun Steam versiyonuna çevrimiçi çok oyunculu seçeneği eklendi.

Elbette orijinal Battlefront'ta çok oyunculu mod vardı ancak bu seçenek ya PS2'deki ya da bilgisayardaki GameSpy sunucularındaki yerel bağlantı üzerinden ya da orijinal Xbox'taki Xbox Live üzerinden kullanılabiliyordu. Battlefront, 2019 yılında 'Star Wars: Battlefront (Classic, 2004)' adıyla Steam'de tekrar yayınlanmıştı ancak GameSpy 2014 yılında kapatıldığı için oyunun çok oyunculu seçeneği bulunmuyordu. Oyunun orijinal bilgisayar versiyonu 64 oyuncuya kadar katılım olanağı sağlıyordu. Bunun, Steam versiyonunun ortalama oyuncu sayısının 2 katı olduğu belirtilse de ne kadar büyüklükte oyunlar kurabileceğiniz henüz net değil.

2019 yılında yeniden piyasaya sürülmüştü:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyun 20 yaşına doğru yaklaşsa da 2019 yılındaki yeniden piyasaya sürülmesinden bu yana yeni güncelleme Battlefront'a gelen ikinci güncelleme. GameSpy'ın kapanmasıyla aralarında Star Wars: Battlefront'un da yer aldığı 50 oyunun fişi dolaylı olarak çekilmişti. Özellikle geçmişte kopya oyun yükleyen kullanıcıların başına dert olan GameSpy, sohbet imkânı sağlayan interaktif bir sunucu programıydı.

Steam, Origin ve Uplay gibi hizmetlerin ortaya çıkasıyla hitap ettiği kullanıcı kitlesini ve yapımcıları kaybeden GameSpy, aynı zamanda oyun doğrulama sistemi olarak da kullanılıyordu. GameSpy'ın sonuyla birlikte Star Wars serisinin ikinci oyunu Star Wars: Battlefront II'ye de elveda denmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2015 yılında Star Wars: Battlefront serisine DICE da katılmıştı. Yine Star Wars film serisinin yapımcılığını üstlenen Disney, oyun üreticisi Electronic Arts ile 2019 yılında bir anlaşma yapmıştı. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabileceğinizi belirtelim.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
16 yıl önce çıkan star wars


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Star Wars Battlefront'un Death Star DLC'si Önümüzdeki Hafta Geliyor Wizard Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Eylül 2016 23:53
Star Wars: Battlefront Türk Bilgisayar Oyunları 0 02 Aralık 2015 10:07
Star Wars: Battlefront II (Sony PSP) RaMSeS Oyun Hileleri 0 23 Şubat 2014 00:54
Star Wars: Battlefront II (Sony PSP) KarakıZ Oyun Hileleri 0 13 Ocak 2012 14:36
Star Wars: Battlefront II (Sony PSP) Hile kodu Deep Oyun Hileleri 0 24 Eylül 2011 21:51