IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2020, 09:38   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Devasa The Last of Us Part II Skandalının Arkasında Hackerların Olduğu Düşünülüyor




2020 yılının en merak edilen PlayStation oyunlarından olan The Last of Us Part II'nin hikâyesi, geçtiğimiz günlerde görsellerle birlikte sızdırılmıştı. İlk başta bir Naughty Dog çalışanı tarafından yapıldığı söylenen paylaşımın esasında bilgisayar korsanlarının işi olduğu düşünülüyor.
Geçtiğimiz günlerde oyun sektöründe bomba etkisi yaratan bir sızıntı yaşanmış ve 2020’nin en çok beklenen oyunlarından The Last of Us Part II’nin neredeyse tüm hikâyesi görsellerle birlikte yayınlanmıştı. Oyun tarihinin en büyük sızıntılarından biri olarak nitelendirilen bu olayın arkasındaysa bir Naughty Dog çalışanının olduğu tahmin ediliyordu.

Yaşanan sızıntının neden kaynaklandığına dair herhangi kesin bir bilgi olmasa da Sony, bu olayda çalışanların bir parmağı olmadığını açıklamıştı. Hikâyeyi paylaşan kişi veya kişilerin Sony ya da Naughty Dog ile bağlantısı olmadığının altının çizildiği açıklamanın ardından şimdi de Bloomberg’den Jason Schreier, dev sızıntının zannedildiği gibi bir Naughty Dog çalışanı tarafından değil, Naughty Dog’un özel sunucularına sızan bilgisayar korsanları tarafından yapıldığını söylüyor.

‘Sızıntı, Naughty Dog çalışanları tarafından yapılmadı’

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yaşanan büyük çaplı sızıntının ardından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayan Naughty Dog, konu hakkında “Son birkaç günün sizin için inanılmaz derecede zor olduğunu biliyoruz. Aynı şeyi hissediyoruz. The Last of Us Part II yakında elinizde olacak. Ne görürseniz veya duyarsanız duyun, son deneyim buna değecek” ifadelerini kullanmıştı.

The Last of Us Part II’nin ortaya çıkan hikâyesine ve görüntülerine ulaşmak için hemen yukarıdaki yazımıza göz atabilirsiniz. Yazımızı noktalamadan önce gideceğiniz bu bağlantının canınızı sıkabilecek görüntüler içerdiğini ve spoiler ile dolu olduğunu hatırlatalım.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
devasa the last of us part


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jüpiter’in Yakınında Tespit Edilen 19 Asteroitin Güneş Sistemi Dışından Geldiği Düşünülüyor GeN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 24 Nisan 2020 13:28
Süt skandalının perde arkası N999 Haber Arşivi 0 03 Mayıs 2012 17:51