IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2021, 16:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Battlefield 6 fragman sesleri sızdırıldı




Battlefield 6 fragman gösteriminin eli kulağında gibi gözüküyor. Her ne kadar geçtiğimiz yıl düzenlenen teknik demo gösteriminde yapım aşamasında olduğu açıklansa da Battlefield 6 duyurusu ile henüz karşılaşmadık. Buna rağmen özellikle son günlerde oyun ile ilgili çok fazla sızıntı yaşanmaya başladı. İlk olarak fragmanı izleme şansına sahip olan oyuncular bazı sahneler hakkında açıklama yapmış ve oyunun hayranları da bu sahneleri çizimlere dökmüştü. Hemen ardından ise geçtiğimiz günlerde Battlefield 6 ekran görüntülerinin sızdırılması ile karşılaşmıştık. Bugün ise enteresan bir şekilde oyunun fragman sesleri sızdırıldı.
Battlefield 6 fragmanı her an yayınlanabilir

Gelen bilgiler, ekran görüntüleri ve fragman seslerinin sızdırılmasının ardından Battlefield 6 fragmanının her an yayınlanabileceği de konuşuluyor. Tabi bu kadar çok sızıntı olunca büyük bir oyuncu kitlesi de yapılan bu sızıntıların bir nevi reklam çalışması olduğunu düşünüyorlar.
Çoklu oyuncu modunun 64'e 64 yani 128 kişi destekleyeceği belirtilen Battlefield 6 fragman seslerinin sızıntısı Reddit platformunda yapıldı. Paylaşılan bu seslere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sızdırılan fragman seslerini dinlediğimizde ise bizi yoğun sahne geçişine sahip bir fragmanın beklediğini söyleyebiliriz. Büyük çatışma anları dışında jet sesleri ve tabi ki yıkılan binalara dair gürültüleri de bu fragman seslerinde net olarak duyuyoruz. Son kısımda ise bir füze kalkışını andıran ses efektleri dikkat çekiyor. Zaten daha önce ekran görüntüleri sızıntısında ve gelen bilgilerde oyunun bir bölümünün uzayda geçebileceğine dair bilgiler verilmişti. Hatta ekran görüntülerinde büyük bir adada kalkmak üzere olan füzeleri de net bir şekilde görmüştük.
Battlefield 6'nın günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içereceği belirtilen oyunun hikaye modunda ayrıca taraf seçme gibi dinamiklere yer verileceği de belirtilmişti.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LG V30 özellikleri sızdırıldı Dream Cep Telefonlar 0 18 Şubat 2017 12:13
Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı Mı? PyrO Bilgisayar Oyunları 0 28 Temmuz 2013 18:06
Battlefield 3, hileci kaynıyormuş... EA'den Battlefield 3'de hile yapanlara ceza! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 18:09