IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ağustos 2021, 16:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor




Sony tarafına ait bir stüdyo olan Team Asobi, dün yenilenen internet sitesinde ekibin, yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Sony tarafına ait bir stüdyo olan Team Asobi, PlayStation VR için özel olarak geliştirdiği Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5'in yeni DualSense kontrolcüsünün tüm özelliklerini eğlenceli bir şekilde tanıtan 3D platform oyunu Astro's Playroom oyunlarının geliştirici ekibi olarak tanınmakta. Team Asobi ekibi, dün yapmış olduğu ''Yeni internet sitemiz bugün yayına girdi. Gelin ve bir göz atın'' paylaşımı ile dikkatleri üstüne çekmiş ve internet sitelerinde oyuncular için küçük ve önemli bir not bırakmıştı.
Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor

İnternet sitelerini yenileyen ekip, sitelerindeki ''hakkımızda'' sekmesinde kendilerini tanıtırken, oyuncular için küçük bir not da bırakmış. Daha önce PlayStation VR'a özel bir şekilde geliştirdikleri Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5'e özel olarak geliştirdikleri Astro's Playroom ile tanınan ekip, bu zamana kadar ki en büyük projesi üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Team Asobi, yenilenen sitelerinin hakkında kısmında şu açıklamayı yapmış:
''Bizler, Tokyo-Japonya merkezli yeni ve dinamik bir PlayStation stüdyosuyuz. PlayStation'da her yaştan bir oyuncu kitlesi için en kaliteli oyunları oluşturmaktayız. Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen en son çalışmalarımız PlayStation VR için Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5 için Astro's Playroom. Ayrıca şu anda bu zamana kadar ki en iddialı oyunumuz üzerinde oldukça sıkı çalışıyoruz!''
Ekibin sitesindeki açıklamanın son cümlesine bakarak, Team Asobi'nin henüz duyurulmamış yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde çalıştığını söylemek mümkün. Daha önce yaptığı PlayStation VR için yaptığı ve PlayStation 5 oyunu olarak geliştirdiği Astro's Playroom ile tanınan ekip, henüz duyurulmamış yeni bir PlayStation özel oyunu üzerinde çalışmakta.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Maalesef geliştirilmekte olan oyun hakkında herhangi bir ek bilgi bulunmuyor olsa da, ekip daha önce yapmış olduğu Astro oyunları ile oyuncuların gözünde oldukça olumlu bir yer edinmiş gibi gözüküyor. Henüz yeni bir stüdyo olan Team Asobi, PlayStation 5 oyunu olarak geliştirdiği Astro's Playroom ile oyunculara oldukça güzel bir oyun deneyimi sunarken aynı zamanda PlayStation tarafının yeni kontrolcüsünün tanıtım görevini de üstlenmişti. Ayrıca Astro's Playroom tüm PlayStation 5 kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde sunulmakta. Ekibin yenilenen internet sitesine buradan göz atabilir ve bahsi geçen açıklamayı okuyabilirsiniz.


merlininkazani

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İki PlayStation oyunu ücretsiz oldu! Dream Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Haziran 2017 09:34
SOMA'nın Yapımcıları Oyunu 2015'te Çıkarmayı Hedefliyor RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 04 Mart 2014 23:30
İşte Playstation 4’ün En Çok Satan Oyunu SeckiN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 20 Kasım 2013 22:58
PlayStation VITA'nın İlk 100.000 Satan Oyunu KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Ocak 2012 10:52
SONY, Playstation'ın yeni versiyon: PlayStation Portable Go (PSP Go) YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 22:28