IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Yeni Silent Hill oyunu için ilk görseller sızdırıldı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/978105-yeni-silent-hill-oyunu-icin-ilk-gorseller-sizdirildi.html)

CORDON BLEU 13 Mayıs 2022 18:49

Yeni Silent Hill oyunu için ilk görseller sızdırıldı
 
Bu sefer beklenen haber geldi gibi. Yeni Silent Hill oyunu görselleri sızdırıldığı gibi bu görseller telif sebebiyle kaldırılmaya başlandı.
Sonunda beklenen haber geldi ve bu sefer gerçekten de yeni Silent Hill oyunu için ilk görseller yayınlanmaya başladı gibi duruyor. Tam emin olamasak da yaşanan bazı gelişmeler sızdırılan görsellerin adeta yeni oyuna ait olduğunu gösteriyor. Çünkü ortaya çıkan sızıntılardan sonra, bu görseller için çok güçlü bir telif avı başlamış durumda.
Yeni Silent Hill oyunu çok yakında duyurulabilir

Yayınlanan bu yeni görseller AstheticGamer hesabı üzerinden ilk olarak ortaya çıktı. Bu görsellerin haklarının Silent Hill 2 oyunu kadrosunda da yer alan Masahiro Ito'ya ait olduğu da gelen bilgiler arasında. Ortaya çıkan sızıntı sonrası hem sızdırılan twitter hesabına uyarı gelmiş hem de haberi yapan Eurogamer sitesinden bu görseller kaldırtılmış. Twitter hesabı ise bu görsellerin oyunun 2020 yılındaki ilk konsept çalışmaları olduğunu iddia ediyor.
Sızdırılan ve Silent Hill oyununa ait olduğu iddia edilen bu dört görüntü, kaliteli bir şekilde elimizde var, fakat telif nedeniyle burada paylaşamıyoruz. Şu anda Reddit platformunda görsellerin paylaşıldığı tweet görüntüsü yer alıyor. Bu görüntüye buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.
GÜNCELLEME: Sızdırılan görsellerin kaliteli versiyonlarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. (her an silinebilir)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yayınlanan görsellere gelecek olursak muhtemelen yönlendireceğimiz ya da hikayede önemli bir yere sahip olan bir karakter net olarak gözüküyor. Karakter posteri gibi olan bu görselde siyah saçlara sahip olan bu karakterin yüzünün not kağıtları gibi dağıldığını görüyoruz. Burada "cıvıl cıvıl" ve "kendimden nefret ediyorum" ibareleri de dikkat çekiyor.
Bir başka görselde çöple dolu bir ev dikkat çekerken, tüm duvarların not kağıtlarıyla dolu olduğu ve gizemli bir karakterin göze çarptığı bir konsept görüntüsü daha bulunuyor.
Tabi resmi açıklama olmadığı için bu görsellerin bir iddiadan ibaret olduğunu şimdilik kabul etmemiz gerekiyor. Diğer taraftan Konami'nin bir kaç Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığı da rapor edilmiş. Tüm bu detaylar için gözler ise Konami'de.


merlininkazani.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net