IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2014, 14:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Brigitte Bardot




Brigitte Bardot


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hollywood'un güzel yıldızlarından Brigitte Bardot, 28 Eylül 1934’de Fransa'nın Paris kentinde dünyaya geldi. Bardot’un babası bir mühendisti ve Bardot 15 yaşına kadar babasına aile şirketinde yardım etti. Bardot, 15 yaşındayken annesinin ısrarıyla şarkıcı olmaya karar verdi. Fakat kader Bardot’un şarkıcı olmasını engelledi ve Bardot kendini bir anda model olarak buluverdi.

Elle dergisine kapak olduktan sonra iyice ünlenen Bardot, güzelliği ile herkesin başını döndürüyordu. Bu güzelliği yapımcılarında ilgisini çekti ve Bardot’a oyunculuk teklifleri yağmaya başladı. İlk filmi "Le Trou Normand-Crazy For Love"ı çevirdiğinde yalnızca 18 yaşındaydı. Bu filmden sonra Roger Vadim ile evlenen güzel yıldız (1957’de Vadim’den ayrıldı) 1953’de, Fransa’dan çıkıp İngiltere’de Kirk Douglas ile "Act of Love" filminde oynadı. Fransa’da oynadığı birdolu filmle sinemanın en ünlü seks sembollerinden biri olan Bardot’un ünü Fransa’dan tüm dünyaya yayıldı.

Bardot Amerika’da da bir kaç film çevirmeyi ihmal etmedi; "Dear Bridget", "Film Portrait", "The Love Love Goddesses" "Helen of Troy". Güzel yıldız, 1975 yılında son filmi "Il Sorriso del Grande Tentatore"yi çevirdikten sonra sinemayı bıraktığını açıkladı. Sinemayı bıraktığında 40 yaşında olan Bardot, hayatını paparazzilerden kaçarak ve hayvan hakları savunuculuğu yaparak geçiriyor.

Güzel yıldız Roger Vadim’den sonra 1959’da Jacques Charrier ile, (1962’de ayrıldılar)1966’da Gunter Sachs ile (1969’da ayrıldılar) evlendi. Tüm bu evliliklerinde mutluluğu yakalayamayan Bardot, 1992’de sinemadan uzaklaşmışken evlendiği Bernard d’Ormale mutluluğu yakaladı ve d’Ormale ile halen evliliğini sürdürüyor.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bardot, brigitte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Brigitte Bardot Makyaj Yapımı (Resimli Anlatım) Violent Makyajın Püf Noktaları 0 27 Mart 2014 21:39