IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2014, 21:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chirstopher Lambert




Chirstopher Lambert Biyografisi,Chirstopher Lambert Hayatı,Chirstopher Lambert Kimdir?

Chirstopher Guy Denis Lambert 29 Mart 1957 yılında New Yokda doğdu.Farklı tarzdaki filmde rol alan Chirstopher Lambert macera komedi drama destan bilimkurgu melodram fantastik türü filmlerde oynayan dünyadaki tek aktör.

Chirstopher Lambert hapishanede bir hücrede geçen "İntikam" Japon mafyasından kaçan işadamı "Avcı" satranç şampiyonu "Şovalye" modern prens "Artella" yıldırım tanrısı "Mortal Kombat" gibi birbirinden çok farklı karakterleri başarı ile canlandırdı.

Amerika Birleşik Devletlerinde doğan Chirstopher Lambert meslek hayatına büyüdüğü İsviçrede başladı. Chirstopher Lambert 2 yıl Conservatoire in Parise devam etti ve küçük rollerde oynadı.1982 yılında Hugh Hudson Chirstopher Lamberti yüzlerce oyuncu arasından uluslararsı şöhrete taşıyan Tarzan olarak seçti.

Chirstopher Lambert Trazan filminden sonra "Subway""Highlander" "Greystoke: Lord of the Apes" "Paroles et Musique" gibi kariyerinin önemli filmlerine imza attı.

Chirstopher Lambert profesyonelsakin ve kendini kariyerine adayan bir aktör. Macera filmleri "Deux Doigts sur la Gachette" ve "Tashunga"dan komedi filmleri "Hercule et Sherlock" ve "Artella" e destan filmi "Knigts Moves" dan bilim kurgu filmleri "Fortress" ve "Mortal Kombat"a kadar oynadığı tüm roller kariyerinin önemli yapı taşlarını oluşturdu.

"Tüm bu farklı rollerde oynamayı seviyorum. Gerçek hayatta yapamayacağım şeyleri oynadığım rollerle gerçekleştiriyorum. Bu da fazla destansı filmde oynadığımı açıklıyor. Bu tür roller beni gerçek hayattan soyutlayarak başka dünyalara götürüyor" diyen aktör tek bir karakterle bütünleşmek istemediğini söylüyor.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
chirstopher, lambert


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık