IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2014, 21:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jennifer Aniston




Jennifer Aniston Biyografisi,Jennifer Aniston Hayatı,Jennifer Aniston Kimdir?

Jennifer Aniston (D. 11 Şubat 1969 Shermen Oaks) Amerikalı sinema ve dizi oyuncusudur. Gerçek adı Jennifer Linn Anastassakis. Babası Yunan'dır.

Kaliforniya'da doğup New York'ta büyüyen ve 80'li yıllarda ufak rollerde oynamaya başlayan Jennifer Aniston çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. En bilinen rolü Friends dizisindeki Rachel Green rolüdür.Dünya ve Amerikan tarihinde en çok izlenen tv dizisi olan ve çekimleri 11 sene süren "Friends" dizisi ile birlikte adeta fenomen olan ve yıldızı parlayan Jennifer bu rolü ile bir Altın Küre ve bir de Emmy Ödülü almıştır.

2007'de Forbes Dergisi'nin belirlediği "Dünya'nın En Zengin Ünlüleri" listesin de toplam 110 milyon dolarlık servetiyle 10.sıradadır.

Kariyeri

Küçük yaşlarda sanat eğitimine başlayan Jennifer Aniston'ın babası “Days of Our Lives” adlı TV dizisinin oyuncularındandır. Annesi de bir oyuncu olan Jennifer 12 yaşlarında New York’un prestijli tiyatro okullarından birinden mezun olur ve oyunculuğa konsantre olmaya karar verir. Jen bu dönemde “For Dear Life” ve “Dancing on Checker’s Grave” gibi Broadway oyunlarında rol alır.

1989 yılında rol aldığı TV dizisi “Molloy”un ardından beyaz camda da şöhreti yakalar. Başrolünde Matthew Broderick’in rol aldığı “Day Off” filminin sit-com versiyonu olan “The Edge” ile TV izleyicisinin karşısına geçen Jen 1991’de “Herman’s Head”deki rolünün ardından “The Ben Stiller Show”da ufak bir rol kapmayı başarır.

Friends Dönemi

Aniston “Friends Like These” adı altında başlayan fakat daha sonra “Friends” adına dönen ve tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen dizide daha sonra Courtney Cox’un canlandırdığı Monica karakteri için seçmelere katılır. Jen seçmeleri kazanır fakat Monica yerine Rachel Green karakteriyle büyük beğeni toplar.

Gün geçtikçe popülerliği artan dizideki saç stiliyle de adından söz ettiren Jen 1996’dan itibaren romantik-komedi tarzında bir dizi filmde rol alır. Bunlar “She’s The One” (1996) “If There Was You” (1997) ve “The Object of My Affection” (1998)’dır. Bu süreç içinde “Meksikalı” “Dövüş Klübü” ve “Kapışma” gibi filmlerin yıldız aktörü Brad Pitt ile tanışır ve çift 2000 yılında dünya evine girer.

Güzel yıldız 1999 yılında “Office Space” adlı filmdeki etkili performansının ardından Stephen Herek’in yönettiği 2000 yapımı ”Rock Star”la izleyicisine adeta dramatik rollere de uyum sağlayabildiğini kanıtlar. 2002 yılında “The Great Girl” ve Jim Carrey ile birlikte rol aldığı “Aman Tanrım” Jen’i tekrar gündeme taşır.

“Friends” dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından eşi Brad Pitt’le kariyerlerinde ve ilişkilerinde çocuk yapmayı olanaklı kılacak bir noktaya geldiklerini düşünerek bebek sahibi olmaya karar verdiklerini açıkladı. Bu dönemde Hollywood'un en gözde çifti olan Brad Pitt ve Jennifer Aniston tüm dünyayı ve hayranlarını şok ederek Ekim 2005'de boşandılar.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aniston, jennifer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jennifer Aniston evleniyor... Kalemzede Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2012 16:49