IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2016, 19:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevinç Erbulak Kimdir?




Sevinç Erbulak Kimdir?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fox TV ekranlarında haziran ayında yayınlanacak olan dizi No:329 fragmanı ile dikkatleri çekti. Komedi ağırlıklı olan ve eğlenceli bir dizi oluşturan Fox TV'nin bu yeni dizisi yaz boyunca dizi severler için eğlenceli anlar yaşatacak. No:329 dizisinde yer alan oyunculardan olan Sevinç Erbulak dizide Betül karakterini canlandırmaktadır. Uzun yılların oyuncusu olan Sevinç Erbulak kimdir, kaç yılında doğmuştur, nerelidir, yaşı kaçtır, burcu nedir, eğitimi nedir, oynadığı sinema dizi ve tiyatro oyunları hangileridir, ödülleri nelerdir?

Sevinç Erbulak hayatı ve hakkında

Sevinç Erbulak 20 Ekim 1975 İstanbul doğumludur. 40 yaşında olan oyuncu terazi burcudur. Sinema dizi ve tiyatro oyunculuğu yapan Sevinç Erbulak Füsun Erbulak ve Altan Erbulak’ın kızıdır. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Sevinç Erbulak televizyon dizileri ve sinema filmlerinde oynamıştır. Epsilon Yayınları'ndan 2002 yılında Gözünü Kırpma Düşerim adlı kitabı yayınlanan Sevinç Erbulak Avukat Dalin Midyat ile evliliğinden 2006 yılında Zeynep kavin adını vermiş olduğu bir kızı dünyaya getirmiştir.

17. Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde jüri üyeliği yapan Sevinç Erbulak 2013 Taksim Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında Yiğit Sertdemir, Özen Yula ,Cem Uslu ve Mirza Metin’in i yazmış olduğu Gezerken adlı oyunda yer almıştır. Ablası Ayşe Erbulak, Özden özgürdal ve Külegeç ile birlikte Eylül 2014 yılında Erbulak evine kurmuşlardır. Erbulak Evi 2014 yılı Ekim ayından itibaren yazarlık, oyunculuk, çizerlik alanında eğitim vermektedir. Erbulak evinin kurucuları arasında yer alan ve öğretmenlerinden olan Sevinç Erbulak; oyunculuk alanında da yer almaktadır.

Sevinç Erbulak'ın rol aldığı tiyatro oyunları; Bekleme salonu, Katil Çelik, Şark dişçisi, Tarla kuşuydu, Tekrar çal, Sam, İstanbul Efendisi, Kiralık Konak, Yaprak Dökümü, Torun istiyorum, Aşkı Memnu, Haydi Mars'a gidelim, Derya Gülü, Kelebekler özgürdür, İstanbul'un gözleri mahmur ve Sefiller.

Sevinç Erbulak'ın yer aldığı diziler; Süper Baba, kuzenlerim, Babam ve biz, Baba evi, Avrupa Yakası, sonbahar Çat kapı, No: 309 ve Bebek İşi.

Sevinç Erbulak'ın rol aldığı sinema filmleri: Prensesin uykusu, beş vakit ezber, ağaçlar ayakta ölür, Fidan Hanıma ne oldu ve Karışık Kaset.

Sevinç Erbulak Avni Dilligil ödülleri gençlik ödülü en iyi kadın oyuncu ödülünü Kelebekler özgürdür oyunu ile almıştır. 7. AfifeTiyatro ödüllerini 2003 yılında yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu olarak Meraki oyunundaki rolüyle almıştır. 13. Afife tiyatro ödülleri 2009 yılında yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü Tekrar çal Sam ve İstanbul Efendisi adlı oyunlardan almıştır. 9.lions ödülleri yardımcı rolde yılın en başarılı kadın oyuncusu Ödülü'nü 2009 yılında Tekrar çal Sam oyunu ile almıştır.43. sinema Yazarları Derneği ödülleri olan Cahide Sonku en iyi kadın oyuncu performansını prensesin Uykusu oyunuyla almıştır.

16. Sadri Alışık Tiyatro ve sinema oyuncuları ödüllerini komedi ya da müzikal dalında yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü Prensesin Uykusu oyunu ile 15. Afife tiyatro ödülleri olan yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncu ödülünü 2012 yılında Şark Dişçisi rolüyle almıştır.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sevinc erbulak biyografisi, sevinc erbulak hayati, sevinc erbulak kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dokuz Oda Cinayetleri - Ayşe Erbulak Elysian Kitap Tanıtımları 1 04 Haziran 2014 21:51
Buruk Bir Sevinç Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 21 Aralık 2011 23:22
~Sevinç ile Hüzün~ Düş Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 30 Mart 2011 01:53