IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2016, 19:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Suat Sungur Kimdir?




Suat Sungur Kimdir?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fox TV ekranlarında Haziran ayı içerisinde ekranlara gelecek olan yeni yaz dizilerinden No:309 komedi ve neşeli bir dizi olarak ekranlara geliyor. Fragmanının yayınlanmasını sonra beğeni toplayan dizi yaz boyunca eğlendirecek. Dizinin oyunculardan birisi olan uzun yılların tiyatro oyuncusu Suat Sungur dizide Fikret Sarıhan karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu Suat Sungur kimdir, nerelidir, kaç yılında doğmuştur, doğum yeri neresidir, kaç yaşındadır, burcu nedir, eğitimi nedir, oynadığı rol aldığı oyunlar hangileridir?

Suat Sungur hayatı ve hakkında

Suat Sungur 1 Mart 1961 Denizli Çivril doğumludur. Tiyatro dizi ve sinema oyuncusu olan Suat Sungur 55 yaşında balık burcudur. 1979 yılında İzmir Gençlik Tiyatrosu kuruluş çalışmalarında yer alan Suat Sungur 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümüne girdi. 1984 yılında Devekuşu Kabare katılan oyuncu uzun yıllar çalıştığı 1988 yılında Dormen Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan ve kapanan kadar bu kurumda oyunculuk yapan Sungur Akbank Çocuk Tiyatrosu'nda 1985 yılından beri birçok çocuk oyununda yara aldı. Ayrıca 1984 yılından bu yana televizyon ve sinema filminde de yer alan Tiyatro ve dizi film oyuncusu Suat Sungur Ahu Sungur ile evlidir. Suat Sungur 7 sezon boyu süren Sihirli Annem dizisinde 5 sezon boyunca Avni karakterini canlandırmıştır. Ege Yücel adında bir oğlu vardır.

Suat Sungur’un rol aldığı tiyatro oyunları: Babamla dans, Tarla kuşuydu Juliet, Romantica, Şimdi yaşa sonra öde, Zafer madalyası, Bugün git yarın gel, Yukarıda biri mi var, Karaağaç, Arapsaçı, Sevgilime göz kulak ol, Şahane züğürtler, Beşten yediye, Hastalık hastası, Kaç Baba kaç, Neredeyse kadın, Tanrı, Beyoğlu Beyoğlu, Deliler, Reklamlar ve Yasaklar.

Suat Sungur’un rol aldığı sinema filmleri ve diziler: Ömerçip, Cumhurbaşkanı öteki Türkiye'de, Sır çocukları, Kahpe Bizans, Tersine Dünya, Dikenli yol, Cazibe hanımın gündüz düşleri, Patron Duymasın, Kazı Kazan, Kaptan, küçük hanım kar tanesi, Sınırlı Aşk, Sihirli Annem, Başımıza Gelenler, Tek celse, Güler misin ağlar mısın, Eşref Saati, Son Kumpanya, Bir Demet Tiyatro, Başka İstanbul yok, Akasya Durağı, Bir zamanlar Osmanlı Kıyam, Ali Ayşe'yi seviyor, Sil Baştan, Yapışık Kardeşler ve Zeyrek ile çeyrek.

Suat Sungur Afife Jale tiyatro ödüllerinde 1997 yılında yılın en iyi komedi oyuncusu ödülü Kare As oyunuyla alınmıştır.


__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
suat sungur biyografisi, suat sungur hayati, suat sungur kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mustafa sungur'un "husrev" adli kitaba takdim yazisi Kaf_Dağı İslamiyet 0 16 Şubat 2016 19:22
Hüseyin Suat Yalçın Ruj Şairler / Yazarlar 0 30 Eylül 2011 16:51