IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2019, 03:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Úrsula Corberó Kimdir?




Úrsula Corberó Kimdir?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tam adı: Úrsula Corberó Delgado
Doğum tarihi: 11 Ağustos 1989
Doğum yeri: Barselona/ İspanya
Boyu: 1,63 m
Ailesi: Pedro Corberó, Esther Delgado
Mesleği: Oyuncu ve manken

Son dönemlerin en popüler dizisi La casa de papel ‘in Tokyo’su karakterine hayat veren İspanyol oyuncu, diziyle birlikte hemen ilk göze çarpan isimlerin en başında geleni oldu. Berlin , Profesör ile birlikte dizide Tokyo karakteri olarak , dizinin baş tacı diyebiliriz.

Tam adı ,Úrsula Corberó Delgado (İspanyolca) . Ursula Corbero, 11 Ağustos 1989 yılında , İspanya’nın Katalan şehri Barcelona’da dünyaya gelmiştir. Aslen de Katolanyalıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ursula Corbero, çocukluğundan beri oyuncu olmayı hayal etmiştir ve istemiştir. Daha sonrasında ise bu fırsat karşısına çıkmış ve kariyerini bu yönde devam etmiştir. Daha 13 yaşındayken, profesyonel anlamda yapmaya başlamıştır. Birçok televizyon filmi , dizisi ve sinemada oyunculuk yapmıştır. Bunu da verdiği bir röportajda, “Hırslı olmasına borçlu olduğunu söylemektedir. Hiç bir zaman pes etmeden hırsıyla hedefine ulaşmaya gayret ettiğini” belirtmiş.


İlk kez, 2002 yılında yayınlanan “Mirall Trencat” adlı diziyle , dizilerdeki kariyerine başlamıştır. Ardından televizyon dizilerine devam eden Ursula Corbero, Ventdelplà, Cuenta átras ve El Internado gibi dizilerle televizyon dizilerindeki kariyerine devam etmiştir. Böylelikle kendi ülkesi olan İspanya’da tanınan bir isim oluvermişti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Birçok ünlü markanın reklam yüzü ve bir çok sinema filminde yer almıştır. Ancak kendi yeteneğini tam olarak kanıtlaması, Física o Química (Fizik ve Kimya) adlı komedi dizisiyle gerçekleşmişti . Buradaki rolüyle birçok ödüle sahip olmuştu. 2008 ile 2011 yılları arası devam eden dizide Ruth Gomez karakterini canlandırmıştı. Dizideki bu rolüyle , “En iyi kadın oyuncu” ödülü kategorisinde ulusal anlamda bir çok ödüle aday gösterildi ve bir çoğunu da kazandı.


Dünya çapında ünlü olmasına ise , dillerden düşmeyen dizi olan ve Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla , daha geniş kitlelere ulaşarak üne kavuşan La Casa de Papel ile olmuştur. Buradaki Tokyo karakteriyle , izleyen erkek, kadın herkesi etkisi altına almıştır. Zaten bu başarı daha önceki ulusal anlamda yaptığı kariyerden de belliydi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ursula Corbero,La Casa de Papel’deki başarısı sayesinde birçok başrol teklifi almaya başladı. Hatta 2018 yılında , 2 filmde göreceğiz. El Arbol de la Sangre ve Proyecto Tiempo: La Llave adlı filmlerde göreceğiz.

Ursula Corbero, oyunculuk kariyerinin dışından da “We Are Water” (Su Biziz) isimli kâr amacı gütmeyen bir yardım kuruluşunun da destekçilerindendir.

Ursula Corbero, özel hayatında ise La Embajada adlı dizide tanıştığı meslektaşı Chino Darín ile 2016’dan bu yana birliktedirler.


-Alıntıdır-

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
úrsula corberó, úrsula corberó la casa de papel, úrsula corberó tokyo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ursula K. Le Guin Kimdir AftieL Şairler / Yazarlar 0 13 Haziran 2014 22:37