IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 31 Temmuz 2012, 12:59   #1
Çevrimiçi
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamboz Pasta




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kek Malzemesi
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • Yarım çay bardağı tozşeker
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çorba kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı emülgatör veya 1 çorba kaşığı nişasta
Krema için:
  • 1 çorba kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı tozşeker
Üzeri için:
  • 100 gr ganaj çikolata
  • 200 gr frambuaz
  • 300 gr çırpılmış kremşanti
  • 200 gr granül çikolata
  • 100 gr parça çikolata
Kek hamuru için verilen malzemeleri karıştırın. Kelepçeli kek kalıbını yağlayıp hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın. Keki kalıptan çıkarıp enine 3 eşit dilim halinde kesin.


Krema malzemelerini küçük bir tencereye alıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Soğumaya bırakın.

Kekin alt dilimini krema ile kaplayıp frambuazları üzerine dizin. İnce bir kat kremşanti sürüp ikinci dilimi kapatın. Üzerine keramşanti sürüp çikolata parçalarını serpiştirin. Son dilimi kapatın. Ganaj çikolatayı eritip 100 gr çırpılmış kremşanti ile karıştırın. Pastayı bu karışımla kaplayın. Granül çikolata ile pastanın tamamını kaplayıp kremşanti ve jölede dondurulmuş frambuazla süsleyin. Buzdolabında 2 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
kamboz, pasta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sakizli pasta Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 13:13
Kivili pasta Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 13:12
KÖk pasta Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 12:54