31 Temmuz 2012, 12:59 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kamboz Pasta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kek Malzemesi
Krema malzemelerini küçük bir tencereye alıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Soğumaya bırakın. Kekin alt dilimini krema ile kaplayıp frambuazları üzerine dizin. İnce bir kat kremşanti sürüp ikinci dilimi kapatın. Üzerine keramşanti sürüp çikolata parçalarını serpiştirin. Son dilimi kapatın. Ganaj çikolatayı eritip 100 gr çırpılmış kremşanti ile karıştırın. Pastayı bu karışımla kaplayın. Granül çikolata ile pastanın tamamını kaplayıp kremşanti ve jölede dondurulmuş frambuazla süsleyin. Buzdolabında 2 saat bekletip dilimleyerek servis yapın. | |
|
Etiketler |
kamboz, pasta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sakizli pasta | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 13:13 |
Kivili pasta | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 13:12 |
KÖk pasta | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 12:54 |