IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 23:37   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hepsiburada Avrupa'nın Perakende Zirvesinde








hepsiburada Internet Retailer 400 listesinde ilk 100'e girmeyi başaran tek Türk markası oldu.

Türkiye'nin en büyük online avm'si hepsiburada.com Internet Retailer 400 listesinde ilk 100'e girmeyi başaran tek Türk markası oldu.

E-ticaret sektörünün nabzını tutan araştırmalar yapan ve istatistikler derleyen Internet Retailer, 2012 yılı raporunu yayımladı. Perakende satış yapan şirketleri kapsayan raporda, Avrupa'nın en büyük 400 şirketi yer alıyor. Hepsiburada.com, 191 milyon 349 bin Dolar ciro ve yüzde 32'lik büyüme oranıyla Avrupa'nın zirvedeki şirketleri arasında 89. sırada yerini aldı.

E-ticaret büyüyor, rekabet derinleşiyor

Avrupa'nın en büyük şirketleri listesinde 12.3 milyar dolarlık ciro ile Amazon.com liderliği korurken, ikinci sırayı 6,2 milyar dolarlık ciroyla Otto Group aldı. 5.4 milyar Dolarciro kaydeden Tesco ise üçüncü sırada yerini aldı. Internet Retailer'ın 2011 yılı Avrupa ilk 300 şirket listesinde Türkiye'den 17 şirket yer almıştı. Bu yılki listede ise Türkiye perakende şirketlerinden Hepsiburada.com dışında 3 şirketin yer alabilmesi dikkat çekti.

E-ticaret sektörünün hızla büyüdüğü Türkiye'de, E-Ticaret markalarının listede geçtiğimiz yıla göre daha az yer bulması, dünyada E-Ticaretin baş döndürücü bir hızla büyüdüğünü ve sadece bu büyümeye ayak uydurmayı başaran markaların paralel büyüme sağladığını gözler önüne serdi.

E-Ticaret Sektörünün Lokomotifi Hepsiburada.com

Internet Retailer listesinde Türkiye perakende şirketleri içinde ilk sırada yer alan Hepsiburada.com sektörünün itici gücü ve lideri olmaya devam ediyor.

Türkiye'ye e-ticareti sevdiren Hepsiburada.com, Türkiye'de online alışveriş yapan yaklaşık 6 milyon kullanıcının 3,5 milyonun üye olduğu, günde 30 binden fazla ürünün satıldığı, aylık 15,5 milyon ziyaret alan Türkiye'nin en büyük avmsi özelliğini taşıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avrupanın, hepsiburada, perakende, zirvesinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık