IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 23:51   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ortağından ayrılıp özgür kaldı, ‘fil adımı’yla yürüyecek




Ortağından ayrılıp özgür kaldı, ‘fil adımı’yla yürüyecek Eczacıbaşı Topluluğu, grup şirketlerinden olan İpek Kağıt’ın hisselerinin tamamını yabancı ortağından geri aldı. 2000 yılında Amerikalı Georgia-Pasific ile yüzde 50’lik bir ortaklık anlaşması imzaladıklarını hatırlatan İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, “Son bir iki yıldır İpek Kağıt’ın tamamını geri almak istiyorduk. Yabancı ortağımızda Avrupa’daki tüm faaliyetlerinden çıkma kararı alınca bu fırsatı değerlendirip devir işlemi için teklifimizi götürdük. 14 Şubat sevgililer gününde ortağımızla resmen yolları ayırdık. Çünkü ortaklı yapıyla özgürlük alanımız sınırlanıyordu. Böylesine kuvvetli markalarla da istediğimiz yerde başarılı olabiliriz. Sonuçta Türkiye’de de bu işe sıfırdan başladık. Üzerimizde harika bir enerji var. Şu anda yeni pazar arayışlarına başladık. 2012 yılı bizim için büyüme ile kapanacak ama yurtdışında daha çok sondajlama yaparak geçecek. 2013 yılında büyük adımlarla Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerine yayılacağız” diye konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tesis yatırımı

Şu an Yalova, Manisa ve Kazakistan’daki fabrikalarda üretim gerçekleştirdiklerini kaydeden Nişli, şunları söyledi: “Kazakistan’daki fabrika ile o bölgede lider konuma geldik. Bizim için yeni pazarlara açılmak demek beraberinde yeni tesis yatırımlarını ve şirket satın almaları getirebilir. Bu işte Türkiye’den ya da Kazakistan’dan Avrupa’ya mal göndermek çok mantıksız.”

Şirketin tamamının satın alınmasının çalışanlar üzerinde süper motivasyon yarattığını belirten Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu Başkanı Hakan Uyanık, şöyle konuştu: “Ar-Ge grubumuz çalışmalarına hız verdi. Logo ve ambalajı da yeniledik. 2011 yılını 1.1 milyar TL ciro ile kapattık. 5 yıl içerisinde şirket cirosunu 2’ye katlamak istiyoruz”
İki evden birinde tuvalet kağıdı yok
Türkiye’nin kağıt temizlik ürünlerinin kullanımında Avrupa’lı ülkelere göre gerilerde kaldığını belirten İpek Kağıt Pazarlama Direktörü İçim Er, “Türkiye’de yıllık kağıt temizlik ürünleri kullanımı kişi başı 3 kilogram. Bu oran Avrupa ülkelerinde çok daha yüksek. Türkiye’de her iki evin birinde tuvalet kağıdı kullanılmıyor. İnsanların kağıt mendili Selpak diye istiyorsa Türkiye’de aldığımız bir yol var demektir. Böyle marka bilinirliğine rağmen ürünün kullanmını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Özgür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
7 bin kişi Ata’nın izinde yürüyecek Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 22:48