IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Perakendecilik (https://www.ircforumlari.net/perakendecilik/)
-   -   ‘gida, perakende ve enerjide yeni ortakliklar gelecek’ (https://www.ircforumlari.net/perakendecilik/476478-gida-perakende-ve-enerjide-yeni-ortakliklar-gelecek.html)

DaDaS 24 Nisan 2012 20:50

‘gida, perakende ve enerjide yeni ortakliklar gelecek’
 
‘GIDA, PERAKENDE VE ENERJİDE YENİ ORTAKLIKLAR GELECEK’

Daruma Kurumsal Finansman’ın Yönetici Ortakları Altuğ ve Kaya, “Önümüzdeki bir kaç ay içinde gıda, perakende ve enerji sektöründe yeni ortaklıklar göreceğiz” dedi



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
EYLEM TÜRK
Alım - satım ve şirket birleşmeleri gibi işlemler üzerine faaliyet gösteren Daruma Kurumsal Finansman’ın Yönetici Ortağı Orkun Altuğ, “Önümüzdeki bir kaç ay içinde gıda, ve enerji sektöründe ciddi hareketler göreceğiz. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Markalı işlemler göreceğiz ve bu açıdan çok hareketli bir gündem bizi bekliyor olacak” dedi.
Daruma Kurumsal Finansman Yönetici Ortakları Tülay Kaya ise bunların 50-100 milyon dolarlık işlemler olacağını kaydederek, turkiyenın’nin büyümesi tüketime yansıyor. ağırlıklı sektörlerde daha çok yatırımcı göreceğiz” dedi.

Önümüzdeki dönem lojistik sektörüne de yatırım beklediklerini ifade eden Kaya, “Son üç aydır yabancı yatırımcılardan yoğun bir ilgi var. Türkiye’de büyük bir potansiyel var ve bu nedenle yatırımcılar için çok cazip bir ülke” diye konuştu.
Türkiye’nin coğrafi konumunun önemine de değinen Orkun Altuğ, “Türkiye giderek hub konumuna geliyor bu da sermaye gelişini destekleyen bir süreç” dedi.

Finansal mühendislik
Kendilerini finansal mühendislik firması olarak tanımlayan Daruma, bir süre önce seramik ve granit sektörünün markalarından Graniser Granit ile londra merkezli özellikle Orta ve Doğu avrupa’ya yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren Bancroft Private Equity LLP arasında olumlu sonuçlanan ortaklık görüşmelerine de aracılık etmişti.


1998 yılında kuruldu

1998 yılında kurulan Daruma, beş ortaklı bir yapıya sahip. Borç ve sermaye finansmanında faaliyet gösteren 35 kişilik ekibe sahip olan Daruma, bağımsız bir kurumsal finansman şirketi.
Yerli firmalar kadar Orta asya ve Balkanlarda faaliyet gösteren kamu ve şirketlerine de hizmet veren Daruma, 2005 yılına kadar kredi işlemleri konusunda faaliyet gösterdi. Daruma farklı sektörlerde onlarca şirket için gerçekleştirdiği işlemlerin değeri 2 milyar euro’nun üzerinde.
2005 yılından sonra ise şirket evliliklerine ağırlık veren Daruma, inerjiden gıdaya, lojistikten perakendeye, sağlıktan üretime birçok şirketin birleşme, ortaklık gibi işlemlerine aracılık ediyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net