|
|
| |
| | #2 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Ben bunu beğenmedim erkek avatarı gibi olmuş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( Ama yine de emeğinize sağlık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
| | #3 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Tmmdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu dLy_sHy tarafından (01 Eylül 2010 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Bende isteim barrii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resim üzernde hareketli gif yapıp, üzerne kalın bir font ile Selin yazar mısnız? (140x220 boyutlarında olursa sevinirim) |
| | |
| | #5 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Boyunu da biraz uzatabilirsenz, braz daha hareketli olursa cok mutlu olcam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
| | #6 |
| Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Bende Hareketli Bir avatar resmi istiyorum mümkün ise. forumda yaptıklarından biraz farklı bir animasyon şekliyle chelt yazabilir misin. Harfler tek tek gelip en sonra da chelt olarak yazmamız mümkün mü. anlatabilmişimdir umarım. şimdiden eline ve emeğine sağlık |
| | |
| | #7 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Bana bu avatarları yapan arkadaşım ChuckyFun'a çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Flōrēbō quōcumque ferar |
| | |
| | #8 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende yardımcı olmak isterim. Eğer bi sorun olmazsa. Selin için bi avatar umarım beğenir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
| | #9 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) çok teşekkür ederim, emeklerinize sağlık, her ikisi de çok hoş olmus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
| | #10 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Photoshop Sorularınız - istekleriniz (Avatar,imza,resim düzenleme) Kolay Gelsin Arkadaslar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben üzerinde iF Logosu Olan altındada nitrateX Yazan bir Avatar İstiyorum. Extradanda Koyabilecegim bir imza istiyorum mümkünmüdür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| imza, istekleriniz, photoshop, resim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| IF - Avatar istekleriniz. | IF-Global | Yönetimden Talepler | 1310 | 06 Ekim 2025 15:24 |
| PhotoScape İndir - Resim Düzenleme Programı | Deep | Bilgisayar Donanımı | 0 | 07 Eylül 2014 18:50 |
| Seungho Avatar - Imza - Gif | Ezgi | Avatar ve Smiley | 1 | 12 Eylül 2013 12:16 |
| MBLAQ Avatar/Imza Gifleri <3 | Ezgi | Avatar ve Smiley | 1 | 12 Eylül 2013 12:04 |
| Anti-Photoshop,Photoshop,resim,fotoğraf,bilim,rütuş Ünlülerin kâbusu: Anti-Photoshop! | Deep | Bilgisayar Donanımı | 0 | 06 Aralık 2011 04:02 |