IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  kral sohbet




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2013, 20:00   #1
Çevrimiçi
bu kodda nerde yanlışlık var


sohbet


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<?php set_time_limit(0); header("content-type: text/html; charset=utf-8"); echo '<form method="post" action=****Kategori : <input type="text" size=25 name="kategori"><br>Sayfa No :<input type="text" name="sayfa" size=10><br><input type="submit" value="Getir"></form>'; function kategoricek(){ $curl = curl_init(); curl_setopt($curl,CURLOPT_URL,"http://video.mynet.com/kategoriler"); curl_setopt($curl,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,0); curl_setopt($curl,CURLOPT_REFERER,"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
curl_setopt($curl,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"); $baglan = curl_exec($curl); curl_close($curl); preg_match_all('#<a href="/kategori/(.*?)"#si',$baglan,$kategori); for($i=0; $i<=19; $i++) { $a = $i + 1 ; echo $a."-".$kategori[1][$i]."<br>"; } } kategoricek(); if(isset($_POST['kategori']) && isset($_POST['sayfa'])){ function video($kategori,$sayfa){ for($i=1; $i<=$sayfa; $i++){ $curl = curl_init(); curl_setopt($curl,CURLOPT_URL,"http://video.mynet.com/kategori/".$kategori."/".$i); curl_setopt($curl,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_REFERER,"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
curl_setopt($curl,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"); $baglan = curl_exec($curl); curl_close($curl); preg_match_all("/<a class='categoryListTitle' href='(.*?)'/si",$baglan,$link); for($a=0; $a<=14; $a++){ $temizlink = substr($link[1][$a],0,-1); $baslik = file_get_contents($temizlink); preg_match_all('#<h1 class="vmVideoTitle">(.*?)</h1>#si',$baslik,$tbaslik); ob_flush(); flush(); echo "<center><font color='red'><h3>".ucwords($tbaslik[1][0])."</h3></font>"; echo '<object width="400" height="334"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="'.$temizlink.'.swf" /><embed src="'.$temizlink.'.swf" title="'.base64_decode("TWljSGVMb055").'" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="334"></embed></object></center><hr>'; } } } video($_POST['kategori'],$_POST['sayfa']); } ?>

bu kodlar mynet botu için

kodu ekliyorum gayet güzel uyarladım fakat kategori sayısını yazıp getir dedigimde hata veriyor

hata :

404 Not Found

The resource requested could not be found on this server!
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<?php set_time_limit(0); header("content-type: text/html; charset=utf-8"); echo '<form method="post" action=****Kategori : <input type="text" size=25 name="kategori"><br>Sayfa No :<input type="text" name="sayfa" size=10><br><input type="submit" value="Getir"></form>'; function kategoricek(){ $curl = curl_init(); curl_setopt($curl,CURLOPT_URL,"http://video.mynet.com/kategoriler"); curl_setopt($curl,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,0); curl_setopt($curl,CURLOPT_REFERER,"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
curl_setopt($curl,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"); $baglan = curl_exec($curl); curl_close($curl); preg_match_all('#<a href="/kategori/(.*?)"#si',$baglan,$kategori); for($i=0; $i<=19; $i++) { $a = $i + 1 ; echo $a."-".$kategori[1][$i]."<br>"; } } kategoricek(); if(isset($_POST['kategori']) && isset($_POST['sayfa'])){ function video($kategori,$sayfa){ for($i=1; $i<=$sayfa; $i++){ $curl = curl_init(); curl_setopt($curl,CURLOPT_URL,"http://video.mynet.com/kategori/".$kategori."/".$i); curl_setopt($curl,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_FOLLOWLOCATION,1); curl_setopt($curl,CURLOPT_REFERER,"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
curl_setopt($curl,CURLOPT_USERAGENT,"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"); $baglan = curl_exec($curl); curl_close($curl); preg_match_all("/<a class='categoryListTitle' href='(.*?)'/si",$baglan,$link); for($a=0; $a<=14; $a++){ $temizlink = substr($link[1][$a],0,-1); $baslik = file_get_contents($temizlink); preg_match_all('#<h1 class="vmVideoTitle">(.*?)</h1>#si',$baslik,$tbaslik); ob_flush(); flush(); echo "<center><font color='red'><h3>".ucwords($tbaslik[1][0])."</h3></font>"; echo '<object width="400" height="334"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="'.$temizlink.'.swf" /><embed src="'.$temizlink.'.swf" title="'.base64_decode("TWljSGVMb055").'" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="334"></embed></object></center><hr>'; } } } video($_POST['kategori'],$_POST['sayfa']); } ?>

bu kodlar mynet botu için

kodu ekliyorum gayet güzel uyarladım fakat kategori sayısını yazıp getir dedigimde hata veriyor

hata :

404 Not Found

The resource requested could not be found on this server!
__________________
1001RENK.NET * Web Tasarım Hizmetleri
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Alt 11 Haziran 2013, 18:40   #2
Çevrimiçi
Cevap: bu kodda nerde yanlışlık var




sanırım kimse bişe bulamadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
1001RENK.NET * Web Tasarım Hizmetleri
  Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Şubat 2014, 01:42   #3
Çevrimdışı
Cevap: bu kodda nerde yanlışlık var




Bunu uyguladıgın site, phpbb sistemi mi? İzinlerle alakalı bir problem olmalı, .htaccess dosyasını kontrol et. Daha evvel wpde böyle bir problem yaşamıştım.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bu, kodda, nerde, var, yanlışlık

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk nerde sevgi nerde söyle aldığın bu kararda Dilara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Kasım 2010 04:38
Kodda hata nerde çalışmama sebei nedir acaba Berxo mIRC Scripting Sorunları 2 17 Kasım 2010 15:05
Bu kodda hata nerde? Bleda mIRC Scripting Sorunları 14 19 Haziran 2005 19:45
Bu kodda hata nerde ? Yeppa mIRC Scripting Sorunları 5 16 Nisan 2005 14:54