IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2020, 02:19   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vader Immortal: A Star Wars VR Series Oyunu, PlayStation VR İçin Duyuruldu




PlayStation VR için yeni bir oyun duyurusu yapıldı. Star Wars hayranlarının büyük ilgisini çekmesi beklenen oyunun adı Vader Immortal: A Star Wars VR Series olarak açıklandı.
Star Wars oyunları, sık sık yeni teknolojilerle birlikte karşımıza çıkıyor. Nintendo Wii ile gelen hareket takip sistemlerini Star Wars: Force Unleashed oyununda görmüştük. Oculus Rift ve Oculus Quest’e özel olarak da Vader Immortal: A Star Wars VR Series oyunu piyasaya çıkmıştı. Oyun şimdi de PlayStation VR’ye geliyor.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series oyunu, Star Wars Günü kutlamalarının bir parçası olarak PlayStation blogundan duyuruldu. Bu oyunda Darth Vader’ın kalesine 'galaksinin kurtuluşu için bir anahtarla' iniyoruz.

Oyun bu yaz geliyor:

PlayStation blogundan yapılan açıklamada oyunun çıkış tarihi kesin olarak verilmese de bu yaz oynanabileceği belirtildi. ILMxLAB Uygulayıcı Yaratıcı Yapımcısı Mark Miller, oyunun bu yaz PSVR’ye geleceğini ve tam seri olarak oynanabileceğini söyledi. Yani üç oyun ve ışın kılıcı dojoları hep beraber satın alınabilecek.

Miller, oyunun geliştiricisi ILMxLAB’in 2016 yılında ana hikâyeye uyumlu bir VR serisi geliştirmeyi gündeme getirdiğini belirtti. Ona göre VR, bu projenin hakkını verebilecek olan teknolojiydi. Firma, ışın kılıcı kullanım hissinin güçlendirilmesi içinse Ninja Theory ile çalıştı.

Vader Immortal’ın ilk bölümü, 2019 yılının mayıs ayında Oculus Rift ve Oculus Quest için yayınlanmıştı. Serinin ikinci bölümü eylülde, son bölümüyse aynı yılın kasım ayında piyasaya çıkmıştı.

ILMxLAB, Star Wars’a yabancı değil:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ILMxLAB, daha önce de The VOID Star Wars: Secrets of the Empire VR adlı uygulamayı hazırlamıştı. Bu uygulamayı VOID mağazalarında ve Disney parklarda deneyimlemek mümkündü.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series oyununun PSVR’deki çıkış fiyatı bilinmiyor ancak Oculus Rift için açıklanan fiyat, bölüm başında 9,99 dolar olmuştu. Benzer bir fiyatlandırmayı PSVR için de görmemiz mümkün.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
playstation vr için duyuruldu, vader ımmortal: a star wars vr series oyunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Star Wars’un Büyük Nostalji Yaptıracak Oyunu Yalnızca PS4 İçin Ertelendi GeN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2020 10:40
Star Wars: Güç Uyanıyor / Star Wars: Episode VII - The Force Awakens - 17 Aralık 2015 Vizyon da AngeL Film Tanıtımları 0 18 Aralık 2015 12:13
Xbox 360'ın İlk F2P Oyunu Happy Wars, PC İçin Duyuruldu RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Nisan 2014 23:58
PlayStation 4 İçin Uncharted 4 Duyuruldu yaSmin Online Oyunlar 0 16 Kasım 2013 10:56