IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2019, 12:42   #1
Çevrimdışı
Rwa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PUBG: En İyi Ateşleme Modu




PUBG: En İyi Ateşleme Modu,PUBG: En İyi Ateşleme taktikleri,PUBG: En İyi Ateşleme yöntemleri nelerdir,pubg mobile en iyi ateşleme modu,pubg mobile en iyi ateşleme taktikleri

Tek
Oyunda aldığınız her silah için varsayılan ateşleme modudur.
Her tetik çekişinde bir tur ateşlenir. Bu, hassas silahlar için en iyi ateşleme modudur.
Atış oranını artırmak için tetiğe hızla dokunabilirsiniz, ancak geri tepmeye karşı koymak için farenizi aşağı doğru kaydırmaya hazır olun.
Bu ateşleme modunu, yakın savaşlarda veya binaları basarken kullanmanız tavsiye edilmez – düşmanların hızla düşmesi için ateş oranınız olmaz.
Burst
Bu ateşleme modu pek çok silahta mevcut değildir ve bir M16A4 Saldırı Tüfeği veya UMP9 Makineli Tüfeğiniz varsa karşılaşma olasılığınız yüksektir.
Tam otomatik seçeneğe sahip olmayan tek Assault Tüfeği olan M16A4’ü kullanırken sadece bu ateşleme modunu kullanmanızı öneriyoruz. Bunun nedeni, ekstra atış hızına ihtiyaç duyduğunuz hemen hemen her durumda, tam otomatik ateşlemenin zirveye çıkmasıdır.
M16A4’teki burst atışı, özellikle buradaki ateş oranı, oyundaki diğer tüm Saldırı Tüfeğinin zarar verebileceğinden, yıkıcı olabilir. Düşmanları parçalamak için yakın senaryolarda kullanın! Ayrıca rakibiniz boş bir scar veya m416 bulmuş ise sizin silahınızın daha stabil olacağını unutmayın. Tabikide çok seri ateş etmeniz gerekiyor.
Oto
Kolaylıkla en çok tercih edilen ateşleme modumuz, tam otomatik moda geçme.Niye ya? İstediğiniz zaman ise tek tık yapıp tekli atış gibi mermi atabilirsiniz. Her türlü dünyanın en iyisi.
Tam otomatik olarak ateş ederken, geri tepmenin sizi koruyamayacağının farkında olun. Silahı kontrol etmek için ateş ederken fareyi aşağı doğru çekin.
İyi bir uygulama yapmıyorsanız, tüm bir şarjörü ateşlemenizi önermiyoruz. Bir seferde birkaç merminin ateşlenmesi, geri tepmenin sıfırlanmasına izin verilmesi ve daha sonra tekrar ateşlemek sizin için daha çok verimli olur. Bu, 5 veya daha fazla mermi geri tepmeden sallanıp ritminizi bozabileceği için her vuruşa daha iyi bir şans verir.Tam otomatik, kısa ve orta aralıklarda düşmanlarla karşılaştığınızda bunu deneyebilirsiniz. Tüm atışlarınızı vurun ve düşmanlarınız bir şansa sahip olmayacak!

Kaynak:Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pubg mobile en iyi ateşleme modu, pubg mobile en iyi ateşleme taktikleri, pubg: en iyi ateşleme modu, pubg: en iyi ateşleme taktikleri, pubg: en iyi ateşleme yöntemleri nelerdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IF PUBG Oyuncuları CtrL PUBG 157 27 Nisan 2022 21:42
PUBG Mobile güncellendi CLasS PUBG 6 23 Ocak 2019 17:05
PUBG PC Emülatörü (PUBG nin Resmi Emülatörü) İlker PUBG 0 07 Aralık 2018 17:31
PUBG FPS Arttırma Askin Bilgisayar Oyunları 0 28 Mayıs 2018 12:11
Ateşleme Anları.. Zen Fotoğraf Kulübü 0 31 Mayıs 2013 18:10