IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 09:07   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PUBG 7.1 Güncellemesiyle Oyuna Yeni Başlayanlar İçin Botlar Gelecek




Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olarak sayılan PUBG, yeni oyuncuların becerilerini geliştirmek amacıyla konsol sürümlerinde oyuna botlar dahil edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamayla 7.1 güncellemesinin ardından botların tanıtılacağı söylendi.
Son senelerde yaşadığı patlamayla birlikte pek çok oyun severin gözdesi haline gelen Battle Royale oyunu PUBG sıkı rekabet ortamında getirdiği yeniliklere ara vermiyor. Oyunun yayıncısı PUBG Corporation bugün yeni bir duyuru yayınladı. Yapılacak yenilikten ve yeniliğin detaylarından bahsedilen duyuru çok sayıda oyun severe tarafından okundu.

Resmi internet sitesinden paylaşılan duyuruda “Herkese merhaba, birçok oyunda olduğu gibi, oyuncularımızın genel yetenek seviyesinin son 3 yılda önemli ölçüde arttığını gördük. PUBG oyuncuları becerilerini geliştirmeye ve gelişmeye devam ederken, birçok yeni oyuncunun erken safhalarda düşmana hasar veremeden öldüğünü sıkça görüyoruz. Bize bir süredir genişleyen yetenek seviyesi aralığının bazı oyuncularımız için daha zorlu bir ortam yarattığını söylüyorsunuz ve şimdi yardım etmem planımızla ilgili konuşmaya hazırız” ifadeleri kullanıldı.

7.1 güncellemesiyle gelecek

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyuncuların becerilerini geliştirmeleri ve PUBG’nin sunduklarından tam olarak yararlanabilmeleri amacıyla 7.1 güncellemesiyle beraber botları tanıtmaya karar verdiklerini aktaran ekip bu botların oyun üzerindeki olumlu ya da olumsuz etkilerinin ne kadar iyi programlandıklarına bağlı olduğunu söyledi. Yine ekibin aktardığına göre oyunda botların hareketi navigasyon ağı şeklinde ilerleyecek. Bu sayede botlar sürekli olarak çevresel tehlikeleri arayacak ve bir sonraki hedefe kadar en kısa yolu bulmaya çalışacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunun en önemli özelliklerinden biri olan çatışma kısmında da botlar yer alabilecek. Oyuncular herhangi bir çatışmada olduğu gibi aynı savaş taktiklerini kullandığında botlar mermilerden kaçabilecek. Botların nişan alma yeteneklerinin mesafe aralığına göre değiştiğinden emin olmak için sistemlerin geliştirildiğini de burada ekleyelim. Tüm bunların yanında ilerleyen zamanlarda botların daha gerçekçi davranması adına birtakım iyileştirmeler de ekip tarafından düzenli olarak yapılacak. Son olarak PUBG için sezon 7’nin konsollar için 29 Nisan’da başlayacağı verilen bilgiler arasında. O güne kadar gelecek yeni haberleri size aktarmaya devam edeceğiz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pubg 7.1 güncellemesiyle oyuna yeni başlayanlar için botlar gelecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Keystone Kişisel Gelişim 0 03 Eylül 2019 10:02
Fortnite v9.20 güncellemesiyle oyuna fırtına balonu geliyor ZaLim Online Oyunlar 0 07 Haziran 2019 00:28
Yeni başlayanlar için 5 PUBG mobile tüyosu yaSmin PUBG 0 10 Nisan 2019 10:12
Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Elysian Kişisel Gelişim 0 06 Haziran 2014 11:35
Spora Yeni Başlayanlar İçin Öneriler Elysian Sağlık Köşesi 0 07 Aralık 2013 10:58