IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2016, 21:58   #1
Çevrimdışı
Süt Reçeli Tarifi


-- Sponsor Baglantı --


Süt Reçeli Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • Fındık ve ceviz kırıntıları
  • Biraz damla çikolata
Süt Reçeli Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki süt reçeli için 1 su bardağı şeker bana hayli fazla gelir. Hiç bir su bardağıyla denemedim ama bir çay bardağı bile gayet tatlı oluyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sütümüzü derin bir tencereye alıyoruz. Şekerimizi de koyup kaynamaya bırakıyoruz. Kaynadıktan sonra altını iyice kısıp yavaş yavaş kabartma tozunu ekliyoruz. Bur da dikkat etmeliyiz hayli kabarıyor. Sonrasında 40-60 dk arasında koyulaşıp kıvam alıncaya kadar kısık ateşte kaynatıyoruz. Arada gelip karışıyoruz. Koyulaşınca altını kapatıp ister ceviz kırıntısı atabilirsiniz isterseniz de hem ceviz kırıntısı hem de biraz damla çikolatayla farklı iki tat oluşturabilirsiniz. Deneyenlere afiyet olsun.Bence bi su bardağı şekerle deneyenler bir de böyle denesinler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beğeneceğinizden eminim. Bir aya yakın dayandığı söyleniyor ama yaptığım gün tüketildiği için hiç bu deneyimi yaşayamadım. En fazla iki üç günde biteceğine garanti veriyorum.
Süt Reçeli Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • Fındık ve ceviz kırıntıları
  • Biraz damla çikolata
Süt Reçeli Tarifi'nin Yapılışı
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki süt reçeli için 1 su bardağı şeker bana hayli fazla gelir. Hiç bir su bardağıyla denemedim ama bir çay bardağı bile gayet tatlı oluyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sütümüzü derin bir tencereye alıyoruz. Şekerimizi de koyup kaynamaya bırakıyoruz. Kaynadıktan sonra altını iyice kısıp yavaş yavaş kabartma tozunu ekliyoruz. Bur da dikkat etmeliyiz hayli kabarıyor. Sonrasında 40-60 dk arasında koyulaşıp kıvam alıncaya kadar kısık ateşte kaynatıyoruz. Arada gelip karışıyoruz. Koyulaşınca altını kapatıp ister ceviz kırıntısı atabilirsiniz isterseniz de hem ceviz kırıntısı hem de biraz damla çikolatayla farklı iki tat oluşturabilirsiniz. Deneyenlere afiyet olsun.Bence bi su bardağı şekerle deneyenler bir de böyle denesinler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beğeneceğinizden eminim. Bir aya yakın dayandığı söyleniyor ama yaptığım gün tüketildiği için hiç bu deneyimi yaşayamadım. En fazla iki üç günde biteceğine garanti veriyorum.
__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
recel, süt, tarif

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nar Reçeli Tarifi Ebru Reçel Tarifleri 0 22 Mart 2016 00:49
Dut Reçeli Tarifi Flora Reçel Tarifleri 0 17 Nisan 2015 23:32
Gül Reçeli Tarifi Estela Reçel Tarifleri 0 11 Ağustos 2013 01:11
Kiraz Reçeli Tarifi Estela Reçel Tarifleri 0 11 Ağustos 2013 01:10
Zeytin Reçeli Tarifi oneofgirl Reçel Tarifleri 0 25 Temmuz 2013 17:48