IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 01 Temmuz 2019, 01:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CEVİZ REÇELİ TARİFİ





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler:

1 kg. olgunlaşmamış ceviz
1 su bardağı kireç kaymağı
1 kg. toz şeker
6 su bardağı su
5 adet karanfil
1 çorba kaşığı limon suyu

Reçelini yapmak istediğiniz cevizleri 2-3 gün suyun içinde bekletin. Daha sonra cevizleri bir gün boyunca kireç kaymağına yatırın. Bu işlemin ardından cevizleri, 20 dakika boyunca suyun içinde haşlayın. Bu arada su, şeker ve limon suyu ile birlikte şerbet hazırlayın. Haşlanan cevizleri şerbetin içine koyarak ocağın üzerinde pişirin. Kıvam almaya başlayan ceviz reçelini bir gün boyunca güneşin altında bekletin. Reçelin içinden cevizleri alarak şerbetini tekrar kaynatın. Son olarak cevizleri ve şerbeti birleştirin ve kavanozlara koyarak servis edin.
Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
reçeliyle, reçeller


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NOHUT DÜRÜM TARİFİ Beatrice Yemek Tarifleri 1 28 Ocak 2019 12:36
SİNCAP VE CEVİZ Tanem Okul Öncesi Oyunlar 0 24 Ocak 2019 01:19
BERLİNER TARİFİ Ece Hamur İşleri 0 22 Ocak 2018 15:24
OREOLU MILKSHAKE TARİFİ PySSyCaT İçkiler İçecekler 7 21 Ekim 2017 18:19
CEVİZ ADAM Ecrin Okul Öncesi Şarkılar 0 29 Ocak 2016 22:25