IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 22 Şubat 2018, 13:33   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güneş ve Ayın Gerçek Hikayesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Evren ilk var olduğu zaman uzayda daha yaşam bile yokken karanlık bir galaksinin karanlık ve dar bir sokağı varmış.Bu sokakta yaşayanlar da o zaman oldukça gençmiş.Güneş herkesi kendine hayran bırakan üzerinde minik simleri olan parladıkça parlayan bir genç kızmış.Bütün gezegenler ve uyduları onun kendilerinden olmadığını biliyorlarmış ama onu dışlamıyorlarmış çünkü Güneş yaşam kaynaklarıymış.

Doksanlı ışık yılının ortasında Dünya adındaki gezegenden Ay adında bir göktaşı parçası kopmuş ve Güneş'e yakın bir konuma sürüklenmiş.Ay kibirliymiş herkes onun üstün olduğunu düşünür uzaktan uzaktan bakarmış.Diğer uydular onunla tanışmak istemiş ama Ay onları reddetmiş ve Ay sonunda kendi yarattığı yalnızlığın altında ezilmiş.

Güneş herkesi hoş karşıladığı gibi onunla da konuşmaya başlamış.Yıllardır yalnız olan Ay onun bu davranışları karşısında etkilenmiş.Ayın görevi Dünya'nın etrafında dönmekmiş bu yüzden on dört gün gün Dünya'nın sağ tarafında on dört gün diğer on dört günde de o güzel sol tarafındaymış.Evet ay sonunda Güneş'e aşık olmuş.

Güneş yorgunmuş üzerindeki baskı da çokmuş yakın bir zamanda yıldız olacakmış ve yıldız olmak hiç de kolay değilmiş.Sıcacık olacağı için kimse yanına yaklaşamaz çok bakıldığında göz alacağı ve kör edeceği için asla 1 dakikadan fazla güneşe bakılamazmış.

Sürekli ağlamış o günden sonra güldüğünü de gören olmamış.Tüm duygularıyla ağlamaya başlamış ağladıkça daha da büyümüş ısınmış ve parlamış.Artık kimse ona bakamıyormuş çünkü bakarlarsa kör olacaklarmış.Bu yüzden Ay onu görmeden sevmeye başlamış.

Ay Güneş'in bu haline dayanamamış Güneş'e yaklaşmış sonra dokunmuş.O anda Ayın yüzeyinin belirli bir kısmı yanmış.''Ağlama artık.''demiş.

Güneş ağlamayı kesmiş Ay gülümsemiş bunun üzerine.Güneş o günden sonra ilk kez gülümsemiş.Artık sadece Ay sağ tarafa geçince ağlıyormuş.
Yavaş yavaş aşık oluyormuş Ay'a.Farkında bile olmadan.
Bir gün sohbet ederlerken Ay açılmış Güneş'e ben seviyorum seni diye.Güneş de karşılık vermiş duygularına birlikte yaşamaya başlamışlar.Hatta Güneş hamile bile kalmış Plüton adında minik bir bebekleri olmuş.
Bütün yıldızlar karşı çıkmış bu duruma birlik olup Evren'e şikayet etmişler Ay ve Güneş'i.Evren karşı çıkmış bu duruma olmaz demiş.Bir yıldız ve bir uydu beraber olamaz demiş bu yasalara aykırıymış çünkü.

Hamileliğinin son günü yasa yürürlüğe girmiş Ay artık Güneş'i göremeyecekmiş.Ay umursamamış bakmış Güneş'e işte o gün gözleri kör olmuş.Ay Dünya ile beraber Güneş'ten uzaklaştırılmış ve üçüncü sıraya girmişler.
Güneş'in küçük doğan yavrusu doğduğu gün elinden alınmış ve Güneş'e en uzakta belli bir yörüngesi bile olmayan işe yaramaz bir göktaşı olmasına karar verilmiş.Güneş yavrusunu sadece bir kez görmüş, doğduğu an babasına çok benziyormuş.

Böylece Güneş Ay'ın ve yavrusunun hasretiyle yanıp tutuşurken Ay belli bir bölümü yanmış ve gözleri görmez bir şekilde Dünya'nın etrafında dönmeye devam etmiş.Yavruları Plüton ise herkesin dışladığı değer görmeyen bir göktaşı olmuş.

Her hikaye böyle acı olmazmış ama mutlaka her hikaye karakterlerine acı yaşatırmış.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ay, aŞkı, güneş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir hanımın gerçek hayat hikâyesi Sanem Kıssadan Hisse 0 19 Şubat 2018 23:45
İçinde aşk olmayan gerçek bir aşk hikayesi esekherif Genel Paylaşım 0 18 Ağustos 2012 03:23
Hachiko(AKİTA)'nun Gerçek Hikayesi Frozen Hayvanlar Alemi 0 23 Mart 2011 23:14